Gemeente Zutphen

inloopavond nieuwbouw Scheurkamp Bieshorstlaan op 12 april

Woningbedrijf Warnsveld is samen met de Bewonersvereniging Scheurkamp Bieshorstlaan en de gemeente Zutphen in een projectgroep bezig met de herontwikkeling van het gebied Scheurkamp/Bieshorstlaan.

De huidige eengezinswoningen worden in principe gerenoveerd. Daarnaast zullen de huidige seniorenwoningen worden gesloopt en vervangen door nieuwbouw patiowoningen en nieuwbouw appartementen. Voor de sloop en vervangende nieuwbouw wordt een nieuw bestemmingsplan voorbereid. Daarover willen wij u informeren.

Een stedenbouwkundig bureau is een bestemmingsplanwijziging voor het gebied aan het voorbereiden. Er ligt op dit moment nog geen afgerond ontwerp. Wij kunnen u wel laten zien wat we van plan zijn en horen graag wat u daar van vindt, zodat we bij de verdere uitwerking kunnen kijken of we met uw mogelijke opmerkingen rekening kunnen houden. Hiervoor houden we op dinsdag 12 april aanstaande tussen 19:30 en 21:00 uur een inloopavond. De inloopavond vindt plaats in 't Warnshuus, Dreiumme 43 te Warnsveld. Tijdens de inloopavond kunt u een maquette zien van de plannen en tekeningen. Er zijn mensen aanwezig die een toelichting kunnen geven op de plannen.