Gemeente Medemblik


-

-

Extra vergadering gemeenteraad Medemblik over
bestemmingsplan De Vlietlanden

08-04-2011 |

De gemeenteraad van Medemblik komt op dinsdag 12 april a.s. om 21.00 uur in een extra vergadering bijeen om een voorstel tot het opnieuw vaststellen van het bestemmingsplan De Vlietlanden te behandelen.

Daarmee wordt mogelijk het bestemmingsplan van de voormalig gemeente Wervershoof herzien.

Doel van de voorgestelde herziening is permanente bewoning op de Vlietlanden niet toe te staan. De gemeenteraad komt in een extra vergadering bijeen, vanwege de behandeling op 13 april a.s. van de ingestelde beroepen en gevraagde voorlopige voorzieningen tegen het bestemmingsplan van de voormalige gemeente Wervershoof. Deze behandeling vindt plaats bij de Raad van State te Den Haag. Met de ingelaste vergadering wil de gemeente bereiken dat het nieuwe besluit wordt vastgesteld vòòr de datum van de behandeling van de ingestelde beroepen en gevraagde voorzieningen. Daarmee wordt mogelijk voorkomen dat het bestemmingsplan van Wervershoof onherroepelijk wordt en er rechtsgevolgen ontstaan die ongewenst zijn.

De vergadering van de gemeenteraad is openbaar. De agenda en stukken van deze vergadering staan op de website van de gemeente en liggen ter inzage in het gemeentehuis en de servicepunten.