Carglass gaat samenwerken met ANWB

Persbericht van Carglass BV

Son, 11 april 2011
Carglass gaat samenwerken met ANWB
ANWB-leden krijgen voordeel op gebied van preventie en herstel van ruitschade

De ANWB en ruitspecialist Carglass gaan vanaf dinsdag 12 april met elkaar samenwerken. De samenwerkingsovereenkomst zal op de eerste dag van de AutoRai worden getekend, dat maken de twee organisaties vandaag bekend. De samenwerking zal zich met name richten op preventie van autoruitschade en de veiligheid van automobilisten en schadelastbeheersing. Zo krijgen ANWB-leden met autoruitschade voorrang bij Carglass, gratis checks in de vakantieperioden, uitgebreide voorlichting over ruitschade en snelle hulpverlening door nagenoeg heel Europa.

Ledenvoordeel
De ANWB staat haar leden bij met informatie, advies en pechhulp. Door de samenwerking met Carglass wordt het voor ANWB-leden nog makkelijker om autoruitschade te laten oplossen. Carglass heeft in de aanloop naar de samenwerking met de ANWB een aantal nieuwe diensten ontwikkeld zoals een gratis vakantiecheck en een speciaal telefoonnummer voor ANWB-leden, zodat zij extra snel geholpen kunnen worden.

Europese dekking
Niet alleen in Nederland kunnen ANWB-leden rekenen op de schadeservice van Carglass, maar ook in de rest van Europa aangezien Carglass ook is gevestigd in alle populaire vakantiebestemmingen. De melding en administratieve handeling verloopt via de Nederlandse organisatie terwijl het schadeherstel op locatie in het buitenland wordt uitgevoerd.

ANWB Kampeerdagen 16 en 17 april
ANWB-leden kunnen voor het eerst profiteren van de nieuwe samenwerking op de ANWB Kampeerdagen. Carglass zal daar aanwezig zijn om advies en uitleg te geven over ruitschade en de samenwerking. Ook krijgen leden van de autobond een tegoedbon om hun kenteken gratis in de autoruit te laten etsen in een van de 55 servicecenters van Carglass.




Razende Robot Reporter