Qurius NV

Eerste Qurius Innovation Challenge groot succes

Zaltbommel, 12 april 2011 - Tijdens de eerste Qurius Innovation Challenge, die plaatsvond op 11 april, presenteerden vier teams een innovatief product op het gebied van ICT aan de Innovation Board en aan een volle zaal in het Qurius Inspirience Center. Jan Boes, NAV Development Teamleider bij Qurius, ontving niet alleen de meeste stemmen van het publiek, maar kreeg ook van de Board de benodigde funding toegekend voor zijn innovatie.

De NAV Test Accelerator is een test tool ontwikkeld voor Microsoft Dynamics NAV waarmee consultants tests kunnen invoeren bij het maken van het ontwerp (zonder code). Developers kunnen deze test dan bij het bouwen automatisch laten uitvoeren en gebruiken om betere software te maken. Test driven development levert significante tijds- en geldbesparingen op.

De overige inzendingen waren eveneens veelbelovend. De Cloud Runner, een Azure Cloud platform voor het tonen van slimme Dashboards op mobiele apparaten, en de Social Business Connector, het platform van de toekomst, werden nog een keer teruggestuurd naar de tekentafel maar ook hierin zag de Board, marktpotentieel. Een opvallende game van game ontwikkelaar Flavour zullen we zeker binnenkort terugzien.

Leen Zevenbergen, CEO en voorzitter van de Innovation Board: "De lancering van de Innovation Board is een belangrijke stap in de realisatie van Qurius' innovatiestrategie. Naast het stimuleren van innovatie en het in contact komen met nieuwe talent, willen we onze medewerkers stimuleren om als ondernemers te denken en te werken, en hen de kans geven hun ideeën te realiseren. Deze eerste sessie wordt zeker vervolgd, in Nederland en in de overige Qurius landen en zullen we ook open stellen worden voor externe partijen."

De Innovation Board bestaat uit Leen Zevenbergen, CEO Qurius NV, Arco van Nieuwland, co-founder van Exact Software en The Yuki Company, Joris van Oers, CEO De Telefoongids, Robert Lagas, Sales Director Qurius Nederland en Geerd Schlangen, Chief Brand Officer Qurius NV.

Voor meer informatie over de Qurius Innovation Board en voor het indienen van ideeën kunnen deelnemers contact opnemen met Robert van der Kleij, Qurius Corporate Strategist of bezoek www.qurius.nl.