Gemeente Ede

dinsdag, 12 april 2011

Visie op Ede in 2025 - doe ook mee!

Heeft u ideeën over de toekomst van Ede en hoe het er in 2025 uit moet zien? Dan heeft u nu uw kans want op www.ede2025.nl kunt u hierover meedenken.

In het najaar van 2010 is de gemeente gestart met het ontwikkelen van een visie voor Ede in 2025. Om een breed gedragen visie te ontwikkelen moet iedereen in de Edese samenleving mee kunnen denken over de toekomst.
Woensdag 30 maart zijn de raadsleden, tijdens een speciale raadsbijeenkomst, door het College bijgepraat over het visietraject Ede 2025. De gemeente Ede wil namelijk graag een samenhangende richting ontwikkelen voor de stad. Na een korte inleiding door de burgemeester, werd het visietraject in z'n huidige vorm gepresenteerd. Na deze presentatie konden de raadsleden hun mening geven en vragen stellen.

Doe mee!

Ook u kunt uw mening geven op www.ede2025.nl. Deze site is met name een community en richt zich op Edenaren die hun gemeente (digitaal) willen beleven en willen meepraten over hun omgeving en de toekomst van de gemeente Ede. Ook kunt u hier alles lezen over de wegen die de gemeente wil inslaan in de toekomst.
De site heeft een positieve insteek, maakt u nieuwsgierig en stimuleert u actief te zijn in de virtuele wereld. De community werkt onder andere met bloggers die hun ervaringen en meningen middels tekst, foto's en video met anderen willen delen. Ook bestaat de mogelijkheid om op stellingen te reageren of ideeën aan te dragen in de ideeënbus. Deze community is door en voor Edenaren. Zo brengt de site niet alleen inwoners van Ede met elkaar in contact, maar biedt u ook een podium om uw mening, passie en creativiteit met anderen te delen. Bent u enthousiast geworden en wilt u meedoen? Ga dan naar: www.ede20225.nl en meldt u aan! Op deze site vindt u ook een korte impressie van 30 maart 2011.