Gemeente IJsselstein


A2: Afsluiting op- en afritten Utrecht - Everdingen; 11-16 april

Rijkswaterstaat werkt van maandag 11 april tot en met zaterdag 16 april aan verschillende op- en afritten van de A2 tussen Utrecht en Everdingen (in beide richtingen). Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid en moet rekening houden met een extra reistijd van 10 minuten. De werkzaamheden zijn een onderdeel van de aanleg van extra rijstroken op de A2 tussen Utrecht en Everdingen.

Overzicht afsluitingen

Afrit Nieuwegein/IJsselstein (9) richting Den Bosch In de avonden en nachten van maandag 11 april tot en met donderdagochtend 14 april is de afrit Nieuwegein/IJsselstein van 20.00 uur 05.00 uur afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via af- en oprit Nieuwegein-Zuid (10).

Oprit Nieuwegein/IJsselstein naar de A2 richting Den Bosch In de avond en nacht van woensdag 13 april op donderdag 14 april is van 21.00 uur tot 05.00 uur de oprit Nieuwegein/IJsselstein afgesloten voor verkeer richting Den Bosch. Verkeer wordt omgeleid via de A2 richting Utrecht en via de af- en oprit Centrum (8) terug in de richting Den Bosch.

Beide opritten Nieuwegein/IJsselstein naar de A2 richting Utrecht Van donderdag 14 april 21.00 uur tot vrijdag 15 april 05.00 uur zijn beide opritten Nieuwegein en IJsselstein afgesloten voor verkeer richting Utrecht. Verkeer wordt omgeleid via de N210 (Weg der Verenigde Naties) naar oprit Nieuwegein/IJsselstein richting Den Bosch en dan terug via af- en oprit Nieuwegein-Zuid (10).

Oprit IJsselstein naar de A2 richting Utrecht
Van vrijdag 15 april 20.00 uur tot zaterdag 16 april 05.00 uur is de oprit vanuit IJsselstein afgesloten voor verkeer richting Utrecht. Verkeer wordt omgeleid via de N210 (Weg der Verenigde Naties) naar oprit Nieuwegein/IJsselstein richting Den Bosch en dan terug via af- en oprit Nieuwegein-Zuid (10).

Omleiding
De omleidingsroute staat ter plaatse aangegeven op gele borden langs de weg. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van 10 minuten. Voor alle afsluitingen geldt dat bij ongunstige weersomstandigheden de werkzaamheden worden uitgesteld.

Rijkswaterstaat wil u graag informeren over de wegwerkzaamheden, de hinder op de weg en de reisalternatieven op uw route. De ReisWijzer is ontwikkeld om hierbij te helpen. Door u aan te melden voor ReisWijzer krijgt u snel volledige informatie over de voortgang van werkzaamheden die voor u van belang zijn. U kunt zich aanmelden voor de ReisWijzer via www.rijkswaterstaat.nl/reiswijzer.

Meer informatie
Tijdens de werkzaamheden doet Rijkswaterstaat er alles aan om de overlast zo beperkt mogelijk te houden en het verkeer zo goed mogelijk te laten doorstromen. Kijk voor actuele informatie over de werkzaamheden op www.vananaarbeter.nl. Meer informatie over de wegaanpassing is te vinden op
www.rijkswaterstaat.nl/a2oudenrijneverdingen of via de gratis informatielijn 0800 - 8002 (ma t/m zo 06.00 - 22.30 uur).

Ook op andere plaatsen in de regio Utrecht wordt gewerkt. Houd rekening met een langere reistijd en ga goed voorbereid op weg!