Toto-13 Jackpot leuk verjaardagscadeau voor Amersfoorter

Persbericht van De Lotto

Rijswijk, 12 april 2011 - Een 44-jarige man uit Amersfoort heeft de Toto-13 Jackpot van 19.190,48 euro gewonnen. De man heeft alle dertien voetbalwedstrijden goed voorspeld. De Toto-13 bestond onder andere uit de Nederlandse, één Duitse, één Engelse en twee Italiaanse wedstrijden. De weddenschap is ingezet bij Primera de Paperclip in Amersfoort.

"Eindelijk! Ik speel al mee zo lang als dat Toto bestaat. Het is zo'n beetje een hobby van me geworden. Ik heb al drie keer eerder alle wedstrijden goed voorspeld, maar toen moest ik de Jackpot delen met meerdere winnaars. Wat nog het leukste is, is dat ik de Toto-13 Jackpot op mijn verjaardag gewonnen heb! Een leuk verjaardagscadeau mag ik wel zeggen. Ik wil mijn kinderen blij maken met een deel van het prijzengeld. Wat overblijft zet ik op mijn spaarrekening," aldus de gelukkige man.

De man uit Amersfoort heeft de weddenschap ingezet bij Primera de Paperclip aan het Neptunusplein 3 in Amersfoort. Vrijdag 29 april om 11.00 uur wordt in deze winkel taart uitgedeeld aan alle bezoekers om het winnen van de Toto-13 Jackpot te vieren.

Toto-13
Bij het spel Toto-13 voorspellen deelnemers de resultaten van 13 voetbalwedstrijden, waarin ze aangeven of de thuisspelende club wint, verliest of gelijk speelt. Bij de juiste voorspelling van alle 13 wedstrijden wordt de Jackpot gewonnen. Ook bij 12 en 11 juiste voorspellingen wordt een geldprijs gewonnen. Meespelen met Toto kan al vanaf 1 euro bij de tabakswinkelier en boekhandel of via www.toto.nl.

De Toto-13 Jackpot bedraagt minimaal 10.000 euro.

Iedereen wint met Toto
Niet alleen spelers van Toto winnen met Toto, maar ook goede doelen winnen. Toto is een onderdeel van De Lotto en alle opbrengsten komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting van Stichting De Lotto in 1961 is er meer dan 1,3 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan. Naast de topsport profiteren ook de breedtesport en talentontwikkeling van een grote jaarlijkse bijdrage, omdat de afdracht via NOC NSF onder andere naar de sportbonden gaat, zoals de KNVB. Aan overige goede doelen waaronder het Oranjefonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de KWF Kankerbestrijding is sinds de oprichting zo'n 500 miljoen euro afgedragen.

*




Razende Robot Reporter