Gemeente Oldebroek


Stem op scenario's Toekomstvisie 2030

De gesprekken met inwoners, maatschappelijke organisaties, gemeenteraad en ambtenaren over de toekomst van Oldebroek hebben hun vruchten afgeworpen! Alle inbreng leverde maar liefst vijf scenario's op voor de Toekomstvisie 2030. Op maandag 18 april is het woord aan u in een interactief 'gemeentegesprek'. U kunt dan uw mening geven én aan het einde van de avond stemmen op het scenario van uw voorkeur. De gemeenteraad neemt uw stem mee in de uiteindelijke keuze voor één van de scenario's. Vanaf vandaag kunt u de volledige scenario's bekijken op www.oldebroek2030.nl.

Het gemeentegesprek over de Toekomstvisie 2030 is op maandag 18 april in het Dorpshuis Wezep, Mariënrade 3. Aanmelden is niet nodig. De bijeenkomst begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur staat er koffie en thee voor u klaar. Parkeren kan op het parkeerplein aan de achterzijde van het dorpshuis.

Vertegenwoordigt u een maatschappelijke organisatie? Dan praten we graag met u door over de vijf scenario's. Dat doen we in een interactieve bijeenkomst op maandag 18 april om 19.00 uur. Ter voorbereiding kunt u de volledige tekst van de scenario's lezen op www.oldebroek2030.nl. Aanmelden is nodig en kan tot 18 april via toekomstvisie@oldebroek.nl. De bijeenkomst is in het Dorpshuis Wezep, inloop vanaf 18.45 uur. Aansluitend bent u uiteraard ook van harte welkom bij het gemeentegesprek.