Provincie Drenthe

Polyesters Emmen, Eerste Bokslootweg 17 te Emmen

Gedoogbesluit ten behoeve van DSM Advanced Polyesters Emmen, Eerste Bokslootweg 17 te Emmen

Gedeputeerde staten van Drenthe doen mededeling van het feit dat zij bij besluit van 5 april 2011 hebben besloten om onder voorwaarden te gedogen dat DSM Advanced Polyesters Emmen (verder DAP) zonder vergunning een aantal veranderingswerkzaamheden verricht aan de inrichting. Het gaat om werkzaamheden waarvoor een omgevingsvergunning bouwen is aangevraagd. De werkzaamheden worden gedoogd totdat de aangevraagde revisievergunning op grond van de Wet milieubeheer in werking is getreden.

Terinzagelegging

Het gedoogbesluit ligt vanaf 13 april 2011 als volgt ter inzage:
* bij de gemeente Emmen: in het Klant Contact Centrum van het gemeentehuis Emmen, Raadhuisplein1 te Emmen. Het centrum is op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 16.30 uur;
* bij de provincie Drenthe, bezoekadres: Lauwers 1 te Assen op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur. U kunt de tekst van het gedoogbesluit ook digitaal bekijken op
www.provincie.drenthe.nl/actueel/bekendmakingen.

Bezwaren ten aanzien van het gedoogbesluit

Het gedoogbesluit is op 6 april 2011 door toezending bekendgemaakt. Tot en met 18 mei 2011 kunnen belanghebbenden op grond van het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht een bezwaarschrift indienen bij het college van gedeputeerde staten van Drenthe, Postbus 122, 9400 AC Assen. Degene die op deze wijze een bezwaarschrift heeft ingebracht, kan later tegen het besluit beroep instellen bij de Rechtbank Assen, Sector Bestuursrecht. Een verzoek tot schorsing en/of tot het treffen van een voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Assen, Postbus 30008, 9400 RA Assen. Hiervoor is griffierecht verschuldigd.

Inlichtingen

Desgewenst kan ook mondeling toelichting op het besluit worden verkregen. Daarvoor kan men telefonisch een afspraak maken met mevrouw M. Beerten van de afdeling Sociaal-Economische Ontwikkeling, telefoonnummer (0592) 36 50 18.