Politie Amsterdam-Amstelland

Vermist: de 28-jarige Stefanie Blijd

Stefanie Blijd De 28-jarige Stefanie Blijd wordt sinds maandag 14 februari vermist. De Amsterdamse politie is dringend op zoek naar haar verblijfplaats.

Geen contact
Op Valenstijnsdag is zij vanuit haar woning aan de 1e Jacob van Campenstraat vertrokken. Omdat zij verslaafd is aan harddrugs zou zij die dag naar het Weesperplein gaan om methadon te halen. Aansluitend zou zij een vriend ontmoeten in de Bijlmer. Op beide adressen is zij nooit aangekomen. Ze heeft sinds 14 februari geen contact meer gehad met haar moeder. Ook in het AMOC, een inloophuis voor verslaafden en daklozen aan de Stadhouderskade, waar ze een paar keer per week kwam, is ze sinds 14 februari niet meer gezien. De politie houdt er rekening mee dat zij mogelijk slachtoffer is geworden van een misdrijf.

Tatoeages
Stefanie Blijd is ongeveer 1.65 m. lang en heeft een opvallend slank postuur. Verder heeft zij drie tatoeages; één achter haar linkeroor van 3 sterren en de letters SB, één op haar buik met de tekst No Limit en één op haar rug met de tekst Angel of Pain. Stefanie maakt gebruik van de achternamen Blijd, Geigl en Amiti.

Opsporing Verzocht en Ter Plaatse
Dinsdagavond 12 april zal Avro's Opsporing Verzocht aandacht besteden aan de vermissing van Stefanie Blijd. Woensdag 13 april zal haar vermissing onderwerp zijn in Ter Plaatse van RTV-NH.

Tips
De recherche van District Zuid roept iedereen op die informatie heeft over de verblijfplaats van Stefanie Blijd contact op te nemen met 020-559 2400. Meld Misdaad Anoniem is bereikbaar via 0800-7000.


____________________