FBI maakt Ufo-documenten openbaar

Persbericht van ForYou Media BV

Ufologe rekent op spoedige reactie Obama

WASHINGTON/DEN HAAG - Deze week is 'The Vault' on-line gegaan, de virtuele kluis van de FBI met meer dan tweeduizend documenten. Hieronder vele UFO-gerelateerde rapporten die voor het eerst zijn vrijgegeven. Geen wonder, want de inhoud is schokkend. Schokkend voor iedereen, behalve de Nederlandse Ufologe Jo van Buuren. 'Binnenkort zal Barack Obama de waarheid bekendmaken', zo zegt zij.

De opening deze week van de kluis, is voor velen het bewijs dat de Amerikaanse regering zeer binnenkort nog een stap verder wil gaan, en het bestaan van leven op andere planeten wereldkundig zal maken. Van Buuren uit Den Haag is hiervan overtuigd. 'Als jij op aarde de baas wilt blijven spelen, is het natuurlijk niet handig om te vertellen dat er UFO's rond de aarde vliegen. Dan komt alles ineens in een heel ander perspectief te staan.' Ze begrijpt de paniekerige reacties op de ambassade, want dat andere perspectief is natuurlijk overweldigend. 'Ook voor hen, de gewone Amerikanen, was het een geheim. Maar Obama is anders dan de presidenten vóór hem. Hij heeft besloten om de feiten met ons te delen.'

Roswell, vliegende schotels, buitenaardse wezens, het is allemaal uit de kluis gehaald en terug te vinden op het internet. Honderden pagina's die voorheen 'top secret' waren en met recht 'x-files' genoemd mogen kunnen worden. Zo werd er in 1950 een gedetailleerde beschrijving van drie dode UFO-piloten werd naar FBI-directeur Edgar Hoover gezonden, maar vreemd genoeg staat onderaan het document: 'geen verder onderzoek werd bevolen'. Een regeltje dat je steeds opnieuw tegenkomt, en wat geruchten over een doofpotaffaire eerder aanwakkert dan wegneemt. Zou er echt geen verder onderzoek verricht zijn?

Jo van Buuren is een vooraanstaand Ufologe, die de hele wereld heeft rondgereisd en alle UFO 'hot spots' bezocht heeft. Al jaren spreekt men in haar kringen over de waarheid over buitenaards leven, die naar hun idee door het Vaticaan en Amerika verborgen worden gehouden. 'Ons ónthouden wordt,' zo benadrukt Jo.

Het is volgens Van Buuren geen toeval dat al deze ophef ontstaat precies vijftig jaar nadat de Rus Yuri Gagarin in de Vostok 1 gelanceerd werd. Op 12 april 1961 was hij de eerste mens in de ruimte. Maar hoe zal de aarde reageren? 'Met liefde, hoop ik. Laten we de ruimtereizigers met liefde ontvangen.' Nog een aantal weken en dan zullen we het weten. Is de jarenlange officiële stilte eindelijk doorbroken? Deze en meer onthullingen doet Jo van Buuren in een video die op youtube is geplaatst.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http://www.foryou.nl



Razende Robot Reporter