Trots op Nederland

Nieuws

12 apr 2011 | Kenniscentrum Trots trapt af

Het kenniscentrum van Trots op Nederland kwam op 6 april voor het eerst bijeen in Soest.

De bijeenkomst was druk bezet. Het deelnemersveld bestond uit Trotsers die vooraf een uitgebreid expertiseformulier hadden ingevuld. Uiteraard werd de bijeenkomst geopend door politiek leider Rita Verdonk, waarna een voorstelrondje langs alle aanwezigen volgde.

Na maanden van voorbereiding werd het tijd om elkaar eens te ontmoeten.
De huidige stand van zaken, de doelstellingen van het kenniscentrum, de gebruikte werkmethoden en de resultaten die tot nu toe zijn behaald werden uiteengezet. Ook werd uitgelegd hoe het kenniscentrum te werk gaat met ad hoc groepen die een bepaald onderwerp behandelen. Het streven is om zo weinig mogelijk te vergaderen, dus er wordt zoveel mogelijk via e-mail gecommuniceerd, .

Uiteraard wordt ook Rita Verdonk betrokken bij de totstandkoming van een Trots-standpunt. Als een standpunt eenmaal definitief is geformuleerd komt het uiteindelijk op de website van Trots op Nederland terecht, zodat alle burgers het standpunt kunnen inzien. De aanwezige experts van Trots brachten nu alweer bruikbare ideeën in die zeker een vervolg gaan krijgen!