Paul van Laer de nieuwe Head of Sales bij AirPlus International

Persbericht van Airplus International

Amsterdam, 12 april 2011 - Per 1 april 2011 is Paul van Laer benoemd tot Head of Sales & Account Management voor AirPlus International in Nederland. In deze functie is hij verandwoordelijk voor de relaties en de partners van AirPlus.

Paul van Laer heeft ruime ervaring in de B2B markt waarbij de focus ligt op commerciele en technische aspecten. Van Laer heeft twintig jaar ervaring in sales binnen de IT-Branche. In zijn laatste functie bij Cisco Systems International BV / Convergys Customer Management als Sales Manager Inside Sales was hij verantwoordelijk voor een sales team van bijna 30 Account Managers voor de BeNeLux en de Nordics, met een focus op partner- en relatiemanagement.

Paul van Laer motiveert zijn keuze voor deze nieuwe uitdaging als volgt: "AirPlus loopt voorop als het gaat om nieuwe ontwikkelingen op het gebied Corporate Travel Payment Solutions en heeft een sterke eigen strategie en heldere visie op de toekomst als het gaat om het professioneel beheren van kosten van zakenreizen. De klantgerichte service en nauwe samenwerking met partners, zijn succesvolle eigenschapen die ik als belangrijke lange termijn succesfactoren zie. Mijn doelstelling is het continu in verbinding staan met onze relaties en de samenwerking met onze partners te intensiveren. Door de stijgende mobilitiet van bedrijven ligt het binnen de verwachting dat de behoefte voor zakenreisoplossingen en de integratie in systemen de komende jaren verder zal toenemen."

Over AirPlus International

AirPlus is een toonaangevende internationale aanbieder van oplossingen voor het dagelijkse management van zakenreizen. Wereldwijd vertrouwen meer dan 35.000 bedrijven op AirPlus bij het afrekenen en analyseren van hun kosten voor zakenreizen. Onder de merknaam AirPlus International worden de producten en services wereldwijd aangeboden. De AirPlus Company Account is de meest successvolle betaaloplossing binnen het UATP-netwerk. Meer informatie vindt u via het internet onder www.airplus.com.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl. Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http://www.airplus.com
Bijlage:
* persbericht_paul_van_laer_05 04 2011-finaldocx




Razende Robot Reporter