Gemeente Zwijndrecht

Klachten over openbare ruimte melden bij de wijkservicelijn gemeente

Klachten over openbare ruimte melden bij de wijkservicelijn gemeente

Regelmatig ontvangt het wijkplatform klachten over de slechte staat van een trottoir of wegdek, waardoor de veiligheid van het verkeer in gevaar komt of schade aan woningen ontstaat. Daar is het wijkplatform niet voor. Dit soort klachten hoort thuis bij de wijkservicelijn van de gemeente, telefoon: 14 078. U kunt een klacht over de openbare ruimte ook melden via www.zwijndrecht.nl.

Minder budget

De gemeente Zwijndrecht ondervindt de crisis aan den lijve, doordat zij minder geld van het rijk krijgt toebedeeld.

Dit betekent de buikriem aanhalen, ook voor de wijkplatforms die in 2012 tien procent van hun budget moeten inleveren. Nieuw is ook dat tachtig procent van het budget besteed moet worden aan activiteiten die samen, door en met de wijkbewoners gedaan moeten worden. Als u als bewoner ideeën hebt voor activiteiten, zorg er dan voor dat het gaat om gezamenlijke activiteiten van wijkbewoners. Het wijkplatform ontvangt uw ideeën graag!

Secretaris en voorzitter gezocht

Door wisselingen in het bestuur heeft het wijkplatform Kort Ambacht twee vacatures. We zoeken een voorzitter en een secretaris. Hebt u interesse, we horen het graag en begeleiden u indien nodig. Mocht u interesse hebben gekregen om actief deel te nemen aan het wijkplatform, schroom dan niet en meld u aan via e-mail:
wijkplatformkortambacht@gmail.com of per post: Kapitein Rietbergenflat 74, 3333 CB te Zwijndrecht.

Wijkplatform Kort Ambacht

Samen werken aan jullie wijk!