Amsterdam RAI

Officiële opening La Place Express in Amsterdam RAI

12-4-2011 Dinsdag 12 april, tijdens de start van AutoRAI 2011, is La Place Express officieel geopend in Amsterdam RAI. Martin van Nierop, Directeur Convention Centre Operations Amsterdam RAI en Walter Seib, CEO La Place gaven met de contractondertekening het startsein voor de langdurige samenwerking. La Place is al ruim vijf jaar succesvol met haar versconcept op diverse beurzen in Amsterdam RAI en daarom is nu besloten tot een permanente La Place locatie in de RAI.

Pagina-inhoud

Samenwerking La Place en Amsterdam RAI
Martin van Nierop, Directeur Convention Centre Operations Amsterdam RAI is trots op deze unieke samenwerking. "La Place is in Nederland een breed gewaardeerd horecamerk en Amsterdam RAI is blij dit haar gasten nu permanent aan te kunnen bieden tijdens beurzen. Het versassortiment van La Place biedt een toegevoegde waarde aan onze gasten. Het bieden van meer gezonde, biologische en verse maaltijden ondersteunt onze ambitie om Europa's meest duurzame beurs- en congreslocatie te zijn."

Walter Seib, CEO La Place, heeft hoge verwachtingen van La Place Express in Amsterdam RAI. "Wij zijn zeer verheugd dat de RAI de eerste evenementenlocatie in Nederland is met La Place Express. De komst van La Place Express in de RAI past uitstekend binnen onze expansiestrategie. De vaste locatie met flexibele inzetbaarheid, biedt voor La Place nog meer mogelijkheden om het versconcept aan alle gasten aan te bieden en het is een mooie aanvulling op het horeca-aanbod in de RAI."

Flexibele inzetbaarheid La Place Express
De nieuwe La Place Express bevindt zich in het Holland Complex. Doordat alle cateringbenodigdheden van La Place standaard in de RAI aanwezig zijn, kan La Place vanaf vandaag haar versconcept ook op kleine beurzen aanbieden. Tevens kan La Place elders in de RAI haar producten presenteren door de mobiliteit van de cateringbenodigdheden, zoals buffetten, ovens en koelingen.

Assortiment La Place Express in de RAI
In de open keuken van La Place kunnen gasten zien hoe verse ingrediënten worden verwerkt tot gerechten. La Place gebruikt bij voorkeur biologische ingrediënten van lokale producenten. Het assortiment van La Place Express in de RAI wordt afgestemd op verschillende doelgroepen van de evenementen; van à la minute belegde panini's van ter plekke dagvers afgebakken brood, salades en een ruime keuze uit fruit- en groentesappen, tot aan grillgerechten en Indonesische buffetten.


---
Noot voor de redactie (