Gemeente Westervoort

FMR Producties maakt gemeentegids 2011-2012

Wij verwachten rond juli 2011 de nieuwe gemeentegids uit te geven. Daarvoor is de gemeente gaan samenwerken met FMR Producties.

FMR verzorgt de vermelding van organisaties en verenigingen. U bent of wordt binnenkort benaderd met de vraag of de huidige vermelding nog klopt. U heeft dan de gelegenheid om eventuele wijzigingen door te geven, zodat het in de nieuwe uitgave correct staat. Natuurlijk kunt u wijzigingen na die tijd ook doorgeven. Dit kan heel makkelijk via de digitale gemeentegids.

FMR verzorgt ook de verkoop van advertentieruimte.

De gemeente levert de teksten aan voor het zogenaamde gemeentelijke deel. Hier kunt u bijvoorbeeld informatie vinden over de samenstelling van de gemeenteraad, de openingstijden van het gemeentehuis, hoe u een klacht kunt indienen en hoe en waar u een vergunning moet aanvragen.

We hopen in juli een mooie, nieuw editie huis-aan-huis te verspreiden. Als u het leuk vindt om foto's aan te leveren, die we misschien wel kunnen plaatsen in de gids, dan kan dat. Graag zelfs! Mail uw foto naar gemeente@westervoort.nl, onder vermelding van: fotobijdrage gemeentegids 2011-2012.
Vermeld alstublieft waar en wanneer de foto genomen is, wie er op de foto staat/staan en wat de gebeurtenis was.

Dorpsplein 1 6931CZ; P: Postbus 40 6930 AA; T: (026) 3179911; F: (026) 3113623 E: gemeente@westervoort.nl