Syntens

Aanmelden van start voor actief meedenken over 'Het Nieuwe Telen'.

Van 12 april tot 11 mei organiseert Greenport Campus bij Demokwekerij Westland zogenaamde Arena Sessies over âHet Nieuwe Telenâ. Experts, toeleveranciers en kennisinstellingen laten met presentaties en technische opstellingen hun visie zien op âHet Nieuwe Telenâ. Belangstellenden krijgen de mogelijkheid om alle ins en outs van âHet Nieuwe Telenâ in een rondleiding te bekijken en hierover discussie te voeren. Syntens begeleidt ook groepen die rondgeleid worden en werkt mee aan een afsluitende bijeenkomst.

Greenport Campus wil kwekers en toeleveranciers uitdagen om actief met actuele themaâs als âHet Nieuwe Telenâ bezig te zijn. De Innovatie Arena richt zich met name op kwekersgroepen maar is ook open voor individuen op vastgestelde dagdelen. Experts, toeleveranciers en kennisinstellingen laten hun visie zien op âHet Nieuwe Telenâ. Deze visies worden getoond in de Greenport Campus Innovatie Arena door middel van een permanente presentatie.

De Innovatie Arena wordt afgesloten met een sessie waarin gestelde vragen, opmerkingen en feedback uit de voorgaande weken worden behandeld. Tijdens deze afsluitende sessie maken de betrokken bedrijven, organisaties en kennisinstellingen afspraken over vervolgstappen.

Schrijf nu in voor de Innovatie Arena op de website van Greenport Campus.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met projectadviseur Xavier Weenink
Xavier.weenink@syntens.nl of tel: 06 - 21 50 70 03Â