Politie Rotterdam Rijnmond

Identiteit slachtoffer schietpartij bekend

Feijenoord-Ridderster Korps / overig Noord Oost Rotterdam-Centrum Rotterdam-West RRD Waterweg-Noord Zeehavenpolitie Zuid

Datum publicatie: 12-04-2011 17:01

De man die gisteren om het leven kwam na een schietpartij op de Schinnenbaan is een 27-jarige Rotterdammer. Een team van 20 rechercheurs onderzoekt het misdrijf en wil graag in contact komen met getuigen.

Maandagmiddag 11 april rond half drie ontstond de schietpartij nabij een parkje aan de Schinnenbaan. De Rotterdammer raakte zeer ernstig gewond nadat er meerdere schoten waren gelost. Hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

De dader ging er na de schietpartij in vermoedelijk een blauwe auto vandoor.

De politie is direct een onderzoek in de omgeving gestart. Tijdens een buurtonderzoek is met vele omwonenden en getuigen gesproken, om meer informatie te krijgen over wat er zich exact heeft afgespeeld. De forensische opsporing heeft sporenonderzoek verricht om alle sporen te verzamelen die naar een dader kunnen leiden.

Gezien de locatie en het tijdstip van de schietpartij zijn er wellicht meer mensen getuige geweest van de schietpartij. Heeft u nog niet met de politie gesproken, maar mogelijk wel informatie die kan leiden tot de dader of meer informatie over de schietpartij, dan kunt u contact opnemen met het rechercheteam via 0800-7444488. Anoniem informatie doorgeven kan ook via 0800-7000.

Daarnaast worden mensen die mogelijk camerabeelden van de schietpartij en/of de verdachte hebben, eveneens verzocht om contact op te nemen met het rechercheteam. Alle informatie, en dus ook eventuele foto's/camerabeelden, die kan leiden tot het oplossen van dit misdrijf is welkom. Dit misdrijf moet opgelost worden!

Update op bericht: Man overleden na schietpartij