Netwerk VSP breidt productiecapaciteit van huis-aan-huis folders uit

Persbericht van Netwerk VSP

Overname van productiesite van Interlanden

UTRECHT, 12 APRIL 2011 - Netwerk VSP breidt zijn productiecapaciteit uit om tegemoet te kunnen komen aan de toenemende vraag van klanten naar verspreiding van huis-aan-huis folders. Het bedrijf neemt daartoe een productielocatie in Apeldoorn over van Interlanden. Op deze productielocatie worden door 37 medewerkers folderpakketten samengesteld.

Interlanden maakte op 18 januari jl. bekend dat het per 30 april 2011 zijn activiteiten gaat beëindigen. Inmiddels hebben klanten van Interlanden hun weg naar andere verspreiders gevonden. Voor klanten van Interlanden die in april nog met Interlanden verspreiden, is afgesproken dat zij vanaf deze week in het folderpakket van Netwerk VSP mee gaan.

Yme Pasma, algemeen directeur Netwerk VSP: "Wij zijn erg blij met de extra productiecapaciteit. Die capaciteit kunnen we goed gebruiken om de groeiende marktvraag op te vangen met behoud van de kwaliteit die de klanten van ons gewend zijn. "

Derk Wynia, algemeen directeur a.i. Interlanden: "De aankondiging in januari was een schok voor medewerkers, klanten en leveranciers. We zijn blij dat een deel van de kennis en ervaring van Interlanden behouden blijft en weer direct wordt ingezet. We wensen Netwerk VSP en de andere marktpartijen veel succes".

Over Netwerk VSP
Netwerk VSP bezorgt jaarlijks - naast geadresseerde post - ruim 6 miljard huis-aan-huis folders in Nederland. Het bedrijf is marktleider in de verspreiding van huis-aan-huis folders. Netwerk VSP adviseert haar klanten hoe zij huis-aan-huis communicatie zo effectief mogelijk kunnen inzetten en biedt diverse daarmee samenhangende data- en onlinediensten. Netwerk VSP is een volle dochter van TNT Post en heeft ruim 650 vaste medewerkers in dienst. Daarnaast biedt Netwerk VSP werk aan zo'n 22.000 folderbezorgers en 5.000 postbezorgers.




Razende Robot Reporter