Gemeente Westvoorne


Sitemap

Jaarlijkse actiedag milieu op 12 april

Een jaarlijkse milieucontrole op vooral kleine misdragingen, zoals overhangend groen, hondenoverlast en verkeerde omgang met afvalstoffen. Tijdens de controle zal de nadruk liggen op de volgende speerpunten:Â
* klikoâs op openbare weg buiten de ophaaldag
* te vroeg en/of verkeerd aangeboden grofvuil
* straatafval

* overhangend groen

* langer dan drie dagen geparkeerde aanhangwagens e.d.
* autowrakken

* kapot straatmeubilair

* illegale kap

* overlast honden

Wat betekent dit voor u? - Voor u als inwoner van Westvoorne is het zaak aan bovengenoemde speerpunten te voldoen voor deze actiedag plaats zal vinden. Het is mogelijk dat u voor deze actiedag al op bepaalde actiepunten wordt aangesproken. Wanneer u tijdens de actiedag niet aan de bovenstaande actiepunten voldoet bestaat de mogelijkheid dat u er ter plaatse iets aan zal moeten doen, of dit wordt voor u gedaan. Bij bepaalde overtredingen kunt u een waarschuwing krijgen en bij een volgende controle kan een proces verbaal worden opgemaakt.

Betrokken partijen - De actie zal worden uitgevoerd door de gemeentelijke buitendienst, wijkpolitie Brielle/Westvoorne, gemeentelijk toezichthouders, Quartel Autoberging en het bike-team D11 van âDe Eilandenâ. Tijdens deze actiedag zullen zij in teams de woonkernen van Westvoorne controleren op bovenstaande speerpunten.

Â