Anti-rimpel BH zeer gewild in Europa

Persbericht van PR Newswire

AMSTELVEEN, Nederland and LONDEN, April 12, 2011 /PRNewswire/ -- De Nederlandse anti-rimpel BH La Decollette begint steeds populairder te worden in Europa. Nadat een wetenschappelijke test van het Parijse onderzoeksinstituut CERCO (Centre d'Etudes et de Recherches Cosmétologique) vorig jaar uitwees dat vrouwen door het dragen van de BH al na 24 uur aanzienlijke vermindering van rimpels in hun decolleté constateerden, krijgt ontwerpster Rachel de Boer aanvragen uit alle Europese landen en zelfs uit Amerika. Het beroemde Londense warenhuis Selfridges verkoopt La Decollette sinds kort exclusief voor Engeland, zowel online als in de winkel.
Daarnaast zijn agenten in Duitsland, Oostenrijk, Portugal, Spanje en Frankrijk begonnen de nacht BH te leveren aan lingeriezaken en is De Boer nog bezig met een distributeur voor Canada en de Verenigde Staten. Tekenend vond De Boer haar deelname aan Le Salon International de la Lingerie, eerder dit jaar in Parijs. ,,Dat is de grootste lingeriebeurs van Europa. Vorig jaar stonden we daar al in de belangstelling met ons product. Maar na het onderzoek van CERCO worden we nu door iedereen serieus genomen. Daar zijn mooie agentschappen uit voortgekomen," vertelt De Boer.
Haar anti-rimpel BH is een nacht-BH zonder cups die de borsten tijdens het slapen op hun plaats houdt. Vrouwen die op hun zij slapen hebben 's ochtends last van rimpels op hun decolleté. Die ontstaan doordat de borsten tijdens het slapen tegen elkaar aan worden gedrukt. De rimpels worden steeds erger en gaan na verloop van tijd niet meer weg. La Decollette voorkomt die rimpelvorming en zorgt ervoor dat de bestaande rimpels weer wegtrekken, zo bewees het onderzoek van CERCO. De belangstelling van het Londense Selfridges - uitgeroepen tot beste warenhuis ter wereld - noemt De Boer 'een geweldige eer'. Nadat ze een presentatie voor het personeel van de lingerieafdeling had gehouden, begon Selfridges met de verkoop van La Decollette op zijn website en in de prestigieuze winkel aan Oxfordstreet. De Britse warenhuisketen nam vorig jaar De Bijenkorf in Nederland over. ,,Wie weet liggen hier in de toekomst ook nog mogelijkheden voor mijn product, dat zou fantastisch zijn" aldus De Boer.
In Nederland en België is de anti-rimpel BH al bij 150 lingeriewinkels en andere verkooppunten verkrijgbaar. Eerder al opende De Boer webwinkels in diverse Europese landen.
Meer informatie: http://www.decollette.nl

La Decollette

CONTACT:

Razende Robot Reporter