FNV Bondgenoten

Na enkele ronden onderhandelen is FNV Bondgenoten met CZ tot een principe akkoord gekomen voor een nieuw sociaal plan. Het lopende Sociaal Plan loopt af per 1 juni aanstaande. Kort daarna heeft inmiddels CZ aangekondigd is men voornemens kantoor Den Haag te sluiten

Aanvankelijk wilde CZ een forse versobering van het huidige sociaal plan. FNV bondgenoten heeft na overleg met haar achterban met name in Den Haag, kunnen afwentelen. In het nieuwe plan zitten wel enkele aanpassingen ten opzichte van het lopende plan tot 1 juni. In drie vergaderingen zullen de vakbonden de verschillen toelichten. Daarna kunt u schriftelijk stemmen.

In overleg met CZ worden onder werktijd ledenbijeenkomsten gehouden:


- Woensdag 13 april om 15.00 uur in Breda
- Donderdag 14 april om 15.00 uur in Den Haag
- Dinsdag 19 april om 15.00 uur in Sittard

De bijeenkomst in Breda is in principe ook bedoeld voor de medewerkers uit Tilburg en Goes. Er is afgesproken dat zij onder werktijd kunnen reizen.

In de loop van volgende week wordt het sociaal plan op het intranet van CZ geplaatst. Je kunt het downloaden en rustig nalezen. De ledenbijeenkomst is bedoeld om de veranderingen in het sociaal plan uit te leggen, je een inkijk te geven in het onderhandelingsproces en uiteraard kun je vragen stellen.

Ik spreek je graag op 13, 14 of 19 april 2011

Ger Klinkeberg

Bestuurder Diensten FNV Bondgenoten