ORMIT winnaar in Great Place To Work onderzoek

Persbericht van Ormit B.V.

Camaraderie en trots op de organisatie maken ORMIT Greatest Place To Work

Management Development specialist ORMIT is uitgeroepen tot de nummer 1 Great Place to Work. Dat gebeurde op 11 april tijdens de feestelijke bekendmaking door het Great Place to Work Institute. In de vijf categorieën waarop de deelnemende organisaties worden getoetst, scoort ORMIT overal zeer hoog. Vooral in de categorieën 'camaraderie', dat de mate van verbondenheid tussen medewerkers aangeeft, en 'trots op de organisatie'. Ook behaalde ORMIT een 100% score op de vraag of medewerkers hun organisatie een Great Place To Work vinden.

ORMIT doet al vijf jaar mee aan het Great Place To Work onderzoek. Elk jaar behaalde zij een betere positie op de ranglijst en dit jaar werd zij eerste in de categorie middelgrote bedrijven.

Great Place To Work, een strategische keuze
ORMIT is ervan overtuigd dat als je gelukkig bent met je werk, je beter presteert en optimaal samenwerkt. Hierdoor verbetert de kwaliteit van het werk steeds verder, zijn klanten meer tevreden en verbeteren bedrijfsresultaten als gevolg hiervan. Het is daarom een strategische keuze van ORMIT om een Great Place To Work te willen zijn. Daarnaast wil ORMIT als specialist in leiderschapsontwikkeling zelf het goede voorbeeld geven, 'practice what you preach' is dan ook ons credo.

In het onderzoek gaven medewerkers onder andere de volgende quotes: "Bij ORMIT krijgt iedereen het gevoel er écht bij te horen. Hierdoor doet iedereen ontzettend zijn best om goed te presteren. Ik ga met heel veel plezier naar mijn werk." En: "Er is geen organisatie die meer effort steekt in persoonlijk leiderschap en de ontwikkeling van haar medewerkers dan ORMIT!"

Over ORMIT
ORMIT is Management Development specialist en bekend vanwege haar visie op leiderschap en leiderschapsontwikkeling. Deze vormen de basis voor het ORMIT management traineeship, waarin afgestudeerde academici werkervaring opdoen in een netwerk van participanten en dit combineren met training, coaching en intervisie. Ook adviseert en begeleidt ORMIT organisaties bij het ontwikkelen managers en management traineeships op maat. ORMIT is een zelfstandige organisatie met vestigingen in De Bilt en Brussel. Er werken ongeveer 150 mensen.

Great Place to Work
Great Place to Work(R) Institute, Inc. is een onderzoeks- en adviesorganisatie, gevestigd in de Verenigde Staten, met vestigingen over de hele wereld. Great Place to Work(R) Institute Europe heeft als doel haar Europese vestigingen te ondersteunen bij het helpen van organisaties in alle sectoren om duurzame verbeteringen te realiseren in hun bedrijfsrelaties, die uitmonden in meetbare bedrijfsvoordelen en betere prestaties.

*

Organisatie info:

Ormit B.V.

Voor meer inform atie kunt u contact opnemen met:
Hetty van Ee, Algemeen Directeur van ORMIT
T: 030 298 43 00
M: 06 51 387 192
E: hetty.van.ee@ormit.nl
I: www.ormit.nl