Ingezonden persbericht


LVTPR Benelux-vestiging van Automotive PR

APR Benelux onderdeel van internationaal netwerk pr-bureaus voor de automotive sector

Bunnik, 12 april 2011 - Lammers van Toorenburg Benelux PR (LVTPR) is opgenomen in het wereldwijde netwerk van Automotive PR (APR). LVTPR fungeert onder de naam APR Benelux als Benelux-vertegenwoordiging van APR. Het bureau ondersteunt klanten in de automotive sector met pr- en communicatieactiviteiten. Door de toetreding van LVTPR is APR nog beter in staat om internationale campagnes uit te rollen in Noord-Europa.

APR Benelux is de nieuwste organisatie binnen het wereldwijde APR-netwerk, dat in het afgelopen jaar sterk is gegroeid. Zo zijn in 2010 APR Duitsland, APR Frankrijk, APR Italië en APR Spanje toegevoegd aan het netwerk. APR heeft verder kantoren in de Verenigde Staten en China, en partners in Brazilië en Mexico. Ook in Rusland en India is ervaring opgedaan met projecten.

LVTPR heeft kantoren in Nederland en België en een breed portfolio aan klanten uit diverse sectoren, waaronder automotive, consumentenelektronica, ICT en zakelijke dienstverlening. LVTPR heeft pr-campagnes opgezet en begeleid voor klanten als Autodistribution, Benelux-distributeur van aftermarket auto-onderdelen en een retailketen van onderhouds- en reparatiebedrijven, tachograafleverancier Stoneridge, schokbrekerfabrikant Bilstein en de Nederlandse leasemaatschappij Strix Lease Service. Daarnaast heeft het bureau ervaring in copywriting en projectmanagement voor brancheverenigingen en grote automerken en -leveranciers, waaronder de nummer 2 in de markt.

Vanuit de vestigingen in Bunnik, Amsterdam en Brussel, en met een team van veertig pr- en tekstprofessionals achter zich, biedt APR Benelux uitgebreide pr- en communicatiemogelijkheden voor automotive-klanten in de Benelux. Het bureau zal ook een bijdrage leveren aan het genereren van nieuwe klanten voor APR.

Cas Heuvelmans, initiatiefnemer van APR Benelux: "Het is voor ons een fantastische kans om onderdeel uit te maken van het wereldwijde APR-netwerk. Met onze mediacontacten, klantportfolio en ervaring zijn we de perfecte partij om APR in de Benelux te vertegenwoordigen. We kijken er dan ook naar uit om gezamenlijk nieuwe business te genereren."

"We zijn verheugd om APR Benelux op te nemen in het wereldwijde APR-netwerk", zegt Marco Ferrari, algemeen directeur van APR. "De ervaring van LVTPR in de automotive sector en kennis van de regionale markt zijn zeer waardevol voor onze bestaande en nieuwe klanten. We zien het dan ook als een grote kans om samen te werken met dit bureau."

Over LVTPR
LVTPR is een pr- en communicatieadviesbureau dat werkt voor ruim zeventig klanten in uiteenlopende sectoren in zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Vanuit vestigingen in Amsterdam, Brussel en Bunnik ondersteunt het bureau bedrijven in doelgroepgerichte communicatie: van strategie en concept tot en met de uitvoering en van traditionele media tot social media. Transparantie, professionaliteit,creativiteit en innovatie staan daarbij centraal. Lammers van Toorenburg Benelux PR werkt onder meer voor Juniper Networks, AutoDistribution, Oxxio, Monsterboard, Indesit Company, Medion, Sonos, NEDtrain en Strix Lease Service. Voor meer informatie: www.lvtpr.com.

####



Ingezonden persbericht