Ingezonden persbericht


Regisseur Eddy Terstall financiert zijn nieuwe zomerhit 'DEAL' via CineCrowd

De Amsterdamse regisseur Eddy Terstall (bekend van o.a. Vox Populi, Simon en De Boekverfilming) maakt voor de financiering van zijn nieuwe film 'DEAL' gebruik van het internet. `Het doel is om via de website CineCrowd een bedrag van ¤ 20.000,- te realiseren voor de totstandkoming van een korte film, een romantische komedie over een uit de hand gelopen deal tussen twee vrienden (o.a. gespeeld door Teun Kuilboer).

In ruil voor hun donaties krijgen filmfans exclusieve tegenprestaties. Eddy Terstall over CineCrowd: "Voor mij is dit een nieuwe manier om films te maken: snel en onafhankelijk. Normaal duurt filmfinanciering jaren."

CineCrowd is midden februari gestart en heeft nu al twee films succesvol gefinancierd. Indien voldoende sponsors worden gevonden zal DEAL te zien zijn tijdens het Nederlands Film Festival (NFF), dat van 21 t/m 30 september 2011 plaatsvindt in Utrecht. Verder zal het NFF Eddy's project met o.a. promotie steunen.

Wilt u meedoen aan dit bijzondere filmavontuur? Ga dan naar www.cinecrowd.nl en ondersteun Terstall's nieuwste film, een romantische komedie geheel in de stijl van Eddy's eerdere films.

Als donateur ontvangt u bijzondere privileges zoals een masterclass van Eddy, exclusieve previews, kaartjes voor de première, uitnodiging voor de wrapparty, figurantenrol etc. Hebben we een DEAL?