Ingezonden persbericht


motion10 is de beste werkgever van Nederland

Winnaar van A Great Place To Work

Rotterdam, 12 april 2010 ­ Tijdens de jaarlijkse bekendmaking van de uitslagen van de Great PlaceTo Work verkiezing is motion10 uitgeroepen tot beste werkgever van Nederland. Deze bekendmaking werd gisteren gedaan in de nieuwe creatieve hotspot De Overkant op het oude Stork terrein in Amsterdam. Het Great Place To Work Institute publiceert ieder jaar ranglijsten van de beste werkgevers in veertig landen, waaronder Nederland, in drie categorieën. motion10 deed voor de tweede keer mee in de categorie 'kleine en jonge ondernemingen'. Vorig jaar eindigde motion10 op de derde plaats.

Voor de Great Place to Work-verkiezing werd in oktober 2010 een anonieme personeelsenquête door de motion10 medewerkers ingevuld. De resultaten telden voor 1/3 deel mee. In november beantwoordde het management van motion10 een reeks van open vragen, dat voor 2/3 deel meetelde. Uit het onderzoek blijkt dat motion10 op betrouwbaarheid oftewel credibility 100% scoort. De andere onderdelen waar motion10 op kon scoren waren respect, fairness, pride en camaraderie. Daarnaast zijn de antwoorden van het management van motion10 consistent, blijkt na vergelijking met het onderzoeksrapport van vorig jaar.

"Het Great Place To Work-onderzoek is een geweldig middel om te toetsen hoe de medewerkers over het bedrijf denken. We kunnen van hen leren. De Great Place To Work-analyse biedt kansen voor verbeteringen. Dat wij zijn verkozen tot beste werkgever in de categorie 'kleine en jonge ondernemingen' is natuurlijk geweldig, zeker omdat motion10 pas drie jaar bestaat. We scoren 100% op betrouwbaarheid, omdat wij open, eerlijk en consistent handelen naar onze medewerkers. Wij bieden onze medewerkers een omgeving waar veel aandacht is voor kennisoverdracht. Verder is er is een volledige focus op opleidingen. Een dag van feest hebben wij zeker verdiend, maar morgen gaan wij weer aan de slag om ons verder te verbeteren als werkgever. In 2012 is motion10 dan ook weer van de partij," zegt Daan Scheer, CEO motion10.

Over motion10
motion10 is specialist in het integreren en presenteren van informatie uit verschillende bronnen. Het bedrijf koppelt, verrijkt en ontsluit informatie uit bedrijfskritische applicaties, zorgt ervoor dat informatie gemakkelijk toegankelijk wordt en helpt om meer waarde te halen uit die informatie. Het bedrijf heeft diepgaande ervaring met complexe geïntegreerde omgevingen (vele honderden BizTalk Server en SharePoint implementaties) en kan daardoor de complexiteit van IT-omgevingen wegnemen. Op basis van Microsoft Applicatie Platform technologie - BizTalk, SharePoint en SQL Server (BI) - helpt motion10 zo een solide, betrouwbare IT-omgeving tot stand te brengen waarin alle medewerkers op elk tijdstip en locatie beschikken over een gepersonaliseerde centrale werkomgeving. Voor meer informatie: www.motion10.com.