Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond

PERSBERICHT

PERSBERICHT

Petra Dorrestijn nieuwe communicatiemanager KNBSB

Nieuwegein, 11 april 2011

De Koninklijke Nederlandse Baseball en Softbalbond gaat gebruik maken van de diensten van Petra Dorrestijn. De 41-jarige Dorrestijn gaat zich per direct bij de bond op parttime basis bezighouden met public relations en communicatie. Zij volgt Ronald van Dam op die in dezelfde functie meer uren gaat maken bij de Nederlandse Basketball Bond.

De nieuwe manager public relations en communicatie ziet het als haar belangrijkste uitdaging om meer media-aandacht voor het honk- en softbal te creëren. "De eventuele komst van drie competitiewedstrijden uit de Major League in Nederland in 2014, biedt kansen te over om het honkbal bij een grote groep bekend te maken. Dat geldt ook voor het softbal. De vrouwen zouden zomaar deze zomer hun Europese titel kunnen prolongeren. En met het jubileumjaar in aantocht, de KNBSB bestaat in 2012 honderd jaar, is er genoeg werk aan de winkel."

Petra Dorrestijn, is al meer dan 20 jaar actief in de sportjournalistiek. Begin jaren negentig begon zij op de burelen van Studio Sport, daarna werkte zij onder andere als presentator/verslaggever bij Filmnet /Supersport en RTL. De laatste jaren is zij onder meer het gezicht van de verschillende sportevenementen die de regionale zender RTVNH uitzendt.



Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond