Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 12 april 2011

Bij- en afschrijvingen ondernemers automatisch verwerkt in online boekhouding

Vanaf vandaag kunnen zakelijke klanten van ABN AMRO gebruik maken van de Boekhoudkoppeling, een gratis service waarbij bij- en afschrijvingen automatisch worden verwerkt in de online boekhouding van de ondernemer. De bank is hiertoe een samenwerking aangegaan met elf* veelgebruikte online boekhoudprogramma's.

Met de Boekhoudkoppeling hoeven ondernemers hun gegevens niet meer handmatig in te voeren. Via een beveiligde verbinding worden de gegevens uit internet bankieren geëxporteerd naar het boekhoudprogramma van de ondernemer. Dat bespaart tijd en voorkomt fouten. Bovendien is de boekhouding altijd up-to-date.

Hans Hanegraaf, Algemeen Directeur Bedrijven: 'Bankieren via internet is tegenwoordig meer dan alleen het regelen van je dagelijkse bankzaken. De Boekhoudkoppeling is daar een mooi voorbeeld van. Hiermee bespaart de ondernemer kostbare tijd, die hij kan gebruiken voor het runnen van zijn bedrijf'.

ABN AMRO is de enige bank die een automatische koppeling aanbiedt met zoveel aanbieders van online boekhoudpakketten.

(* = het gaat om de volgende boekhoudprogramma's: Reeleezee, Twinfield, Exact Online, AccountView, Cash Software, Yuki, Asperion, MUIS Software, Unit4 Multivers, AFAS ERP Software en e-Boekhouden.nl)

Noot voor de redactie,