Nieuwe Inkoop Directeur bij Euromaster Nederland


Deventer, 20110412 -- Hans Willems is gestart als Inkoop Directeur van Euromaster Bandenservice B.V. Met zijn komst is de splitsing tussen Supply Chain Management en Inkoop effectief geworden. Voorheen vielen de specialismen Supply Chain Management en Inkoop onder de verantwoordelijkheid van één directeur. Met de groei en daarmee verregaande professionalisering van Euromaster is besloten de twee specialismen te splitsen om ze zodoende de maximale aandacht te kunnen blijven geven.

Hans Willems heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van inkoop in de automotive bij onder andere Citroën Nederland, Nedcar en Mitsubishi Motors Europe. De laatste vier jaar was Hans Willems Inkoop Manager bij Autotaalglas. Daar was hij verantwoordelijk voor de gehele inkoop van glas, het wagenparkbeheer en het beheer van de panden. Hans Willems is 47 jaar, getrouwd en heeft twee zonen van 11 en 14 jaar.

Over Euromaster

Euromaster is specialist in banden en auto-onderhoud voor zowel de particuliere als de zakelijke markt (carfleet en zware voertuigen). Het bedrijf is een honderd procent Michelin-dochter en heeft in Nederland ruim 100 servicevestigingen en tientallen mobiele units. Euromaster heeft een uitgebreid Europees netwerk van 1.816 vestigingen in 15 Europese landen: Duitsland, Oostenrijk, Denemarken, Italië, Spanje, Finland, Frankrijk, Engeland, Nederland, Zwitserland, Zweden, Noorwegen, Polen, Tsjechië en Roemenië. Euromaster is Europees marktleider met bijna 10 miljoen verkochte banden voor personen- en bestelauto’s en meer dan 2 miljoen vrachtwagenbanden. Bij Euromaster werken bijna 10.700 werknemers. Achtergrondinformatie over Euromaster: www.euromaster.nl





Ingezonden persbericht