Ingezonden persbericht


Organisatiebureau Plan Effect


()

busy people brengt internationale topsprekers naar Zwolle

Lector/professor trendwatching en innovatie Carl Rohde vertelt over de veranderende wereld van het werken

In 2011 organiseert busy people 4 bijeenkomsten met internationale topsprekers in het Bilderberg Grand Hotel Wientjes te Zwolle. Op dinsdag 12 april 2011 vindt de eerste bijeenkomst plaats met als thema 'de veranderende wereld van het werken'. Trendwatcher van het jaar 2010, lector/professor Carl Rohde, leidt u tijdens deze interactieve lezing langs de vier belangrijkste trends van het nieuwe werken. busy people is een reactie op de vele netwerkevents die tijdrovend zijn en waar de bezoeker vaak niet de zakelijke voldoening krijgt die hij of zij zoekt.

Carl Rohde heeft in de loop van bijna twee decennia een grote reputatie opgebouwd als internationale trendwatcher met inhoud en diepgang. Hij brengt mentaliteitsveranderingen in kaart voor onze samenleving als geheel en voor generaties en doelgroepen in het bijzonder. Bedrijven als Microsoft, Unilever en BMW, maar ook communicatiebureaus en Ministeries maken gebruik van zijn visie. Daarnaast leidt Carl Rohde "www.scienceofthetime.ccomâ¤Y een virtueel netwerk van markt en trendonderzoekers dat in eerste instantie in Europa, maar sinds 10 jaar ook wereldwijd opereert.

Kennis, inspiratie en kansen
De initiatiefnemers van busy people zijn 2getherstrong en Concept me. Zij vonden dat het tijd werd voor een zakelijk evenement met de focus op het creëren van nieuwe zakelijke impulsen voor de bezoeker. Daarom ontwikkelden ze een filosofie die de voorwaarden definieert voor een geslaagd evenement, op basis van drie pijlers: Kennis, Inspiratie en Kansen. Martin Boezaart, directeur van 2getherstrong: 'Ik ben vaak bij evenementen waar alles helemaal top geregeld is, maar waar de inhoud niet klopt en je dus uiteindelijk met lege handen naar huis gaat. Daarom zijn we gaan nadenken over wat de hoofdreden is voor het bezoeken van een dergelijke bijeenkomst. Na gesprekken met ondernemende mensen uit het bedrijfsleven, bleek het realiseren van een vooruitgang in het bedrijf bij vrijwel iedereen bovenaan te staan. Bert van 't Land, met Peter van Apeldoorn eigenaar van Concept Me: 'De pijler Kennis wordt vervuld door de bezoeker op de hoogte te brengen van de nieuwste praktische businessmogelijkheden en door kennisuitwisseling te stimuleren. Inspiratie krijgt men door de spreker, die op basis van trends, innovaties of filosofieën de bezoeker op vernieuwende ideeën brengt. Ten slotte worden Kansen gestimuleerd door interactieve discussies en netwerkmomenten in een ontspannen en stijlvolle omgeving.' De sprekers bij busy people zijn altijd van topniveau en de bijeenkomsten duren niet langer dan een gemiddeld theaterbezoek of een uitstapje naar de bioscoop. Bert: 'Wij zien liever 1 hele goede spreker dan vijf middelmatige. De meeste zakenmensen zijn al druk genoeg, je wilt je tijd goed besteden. Vandaar ook de naam busy people.'

Benieuwd?
Op www.busypeople.nl vindt u meer informatie over het initiatief en de komende sprekers. Hier kunt u zich tevens inschrijven voor het eerste evenement op 12 april in het Bilderberg Grand Hotel Wientjes te Zwolle.

Busy people is een initiatief van 2getherstrong en Concept me, verschillende partijen hebben zich hierbij aangesloten waaronder techniekleverancier Bwefar, organisatiebureau Plan effect en de Bilderberg Groep.