Ingezonden persbericht

Wolter & Dros wil bezoekers Maintenance NEXT 2011 inspireren

Amersfoort, 30 maart 2011 - Wolter & Dros is met een reeks maintenance en engineering oplossingen voor industriële HVAC installaties aanwezig tijdens Maintenance NEXT. Deze technologie- en onderhoudsexpo vindt op 12, 13 en 14 april plaats in Ahoy Rotterdam. De specialisten van Wolter & Dros informeren op deze beursdagen bezoekers over de diensten en technologie op het gebied van maintenance van koel- en ventilatiesystemen.

Wolter & Dros streeft door continue verbetering naar een optimale balans tussen kosten en beschikbaarheid. "Door interactieve en dynamische presentaties worden bezoekers van Maintenance NEXT 2011 geïnspireerd. Zo doen zij ideeën op over de maintenance van morgen," zegt Wim van de Meent, Bedrijfsleider Industrie van vestiging Botlek van Wolter & Dros. Tijdens de beursdagen staan de succesfactoren van de organisatie centraal: 'local and dedicated', 'safe and on target' en 'strong in industrial HVAC' (Heating, Ventilating, Air Conditioning). Daarnaast laat de technische dienstverlener zien hoe organisaties op duurzame wijze met energie kunnen omgaan door gebruik van een donQi Urban Windmill. Dit is een innovatieve windmolen voor decentrale energieopwekking die toepasbaar is in de bebouwde omgeving.

Beursagenda
Maintenance NEXT is een gevestigde vakbeurs voor onderhoudsprofessionals, voorheen bekend als Industrial Maintenance. Wolter & Dros staat in hal 1, standnummer 1700. Stuur een e-mail met uw gegevens naar pmc@wolterendros.nl voor een gratis uitnodiging. Voor meer informatie over het programma en de openingstijden, zie www.maintenancenext.nl.

Over Wolter & Dros
Wolter & Dros is een creatieve en innovatieve partner die integraal en complementair technische installaties ontwerpt, installeert, onderhoudt en beheert. De organisatie past dit toe in de utiliteit, de woningbouw, de zorg, het onderwijs en de industrie. Wolter & Dros maakt onderdeel uit van het vastgoed-, bouw-, en techniekconcern TBI. Meer informatie is terug te vinden op www.wolterendros.nl.



Ingezonden persbericht