Dienstenbond CNV

Nieuws

8 april 2011

Ledenvergaderingen FloraHolland

Het is weer zover! De cao-onderhandelingen bij FloraHolland gaan binnenkort weer van start. Omdat CNV Dienstenbond het belangrijk vindt dat de medewerkers bij FloraHolland hun stem kunnen laten horen over de afspraken die in de cao worden gemaakt, wordt iedereen uitgenodigd voor de ledenvergaderingen bij FloraHolland.

Voordat de voorstellenbrief geschreven wordt, vindt CNV Dienstenbond het belangrijk om te weten wat belangrijke zaken zijn voor medewerkers bij FloraHolland. Daarom zijn ledenvergaderingen gepland. De kans voor medewerkers om hun stem te laten horen over zaken die van belang zijn binnen FloraHolland.

Wat zijn de belangrijke onderwerpen bij FloraHolland? Welke afspraken vinden medewerkers van FloraHolland dat CNV Dienstenbond moet maken? Alle medewerkers krijgen de kans om tijdens de verschillende ledenvergaderingen hun mening daarover te geven.

De vergaderingen worden gehouden:

Bleiswijk: dinsdag 12 april, 10.00 uur kantine

Naaldwijk: woensdag 13 april, 20.00 uur oude OR ruimte, galerij B donderdag 14 april, 09.00 uur oude OR ruimte, galerij B donderdag 14 april, 11.00 uur oude OR ruimte, galerij B

Eelde: dinsdag 19 april, 09.30 uur zaal Zonnebloem

Aalsmeer: dinsdag 19 april, 11.30 uur kantine EF dinsdag 19 april, 13.00 uur kantine EF
dinsdag 19 april, 19.00 uur kantine G/Potplanten

Rijnsburg: donderdag 21 april, 09:30 uur Floratine

Een goede cao afsluiten kan alleen met steun van de medewerkers. Het lidmaatschap van CNV Dienstenbond blijft van belang. Zonder leden kan CNV Dienstenbond de belangen van werknemers bij FloraHolland niet behartigen. En die behartiging van belangen blijft hard nodig.

Bespreek daarom het lidmaatschap van CNV Dienstenbond eens met uw collega's. Want CNV Dienstenbond gaat voor een goede cao en heeft alle steun hard nodig! Word lid van CNV Dienstenbond. De eerste drie maanden zijn gratis! Kijk voor alle voordelen van het lidmaatschap op onze website www.cnvdienstenbond.nl of op de achterzijde van deze nieuwsbrief en meld u direct aan als nieuw lid.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van deze nieuwsbrief dan kunt u contact opnemen met uw bestuurder, Kitty Huntjens. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 040-2116674 of via e-mail
k.huntjens@remove-this.cnvdibo.nl.