Equilibrium en NetConnect hebben samengewerkt aan het realiseren van de ultieme Hosted MediaRich Enabled SharePoint 2010 ervaring

Equilibrium en NetConnect hebben samengewerkt aan het realiseren van de ultieme Hosted MediaRich Enabled SharePoint 2010 ervaring

LAS VEGAS--(BUSINESS WIRE)-- 20110412 --

National Association of Broadcasters, NAB

Equilibrium, een op software en cloud gebaseerd bedrijf voor hosted services dat zowel bedrijven als consumenten in staat stelt tot het beheren, distribueren en monetiseren van hun rijke digitale media (beelden, video, geluid) aan elk apparaat, en hun hostingpartner NetConnect, hebben vandaag het eerste hosted SharePoint 2010 Visual Collaboration and Asset Management System, MediaRich ECM for SharePoint On-Lineaangekondigd. De prijswinnende ondernemingsversie van MediaRich ECM gecombineerd met NetConnect’s Team Portal zorgt voor een elegante en gemakkelijk te leveren/beheren ervaring met de volledige mogelijkheden van SharePoint 2010. Werkgroepen kunnen meer dan 400 verschillende bestandstypen bekijken, beluisteren en vinden waardoor wereldwijde samenwerking aan projectbestanden vanuit een schaalbaar gecentraliseerd SharePoint 2010 portal mogelijk is. Er is geen software van derden nodig op de computer van de eindgebruiker, alleen maar een browser of een smart-apparaat. De dienst is SAS70 Type II gecertificeerd en kan op maat worden gemaakt, net als iedere andere SharePoint site.

“Instant-On van een volledig MediaRich ECM voor SharePoint is nu mogelijk, wat eenvoudige beoordeling mogelijk maakt van digitale video, image shoot dailies of samenwerkingsportal in een veilige, gemakkelijk te beheren omgeving. En dat in slechts een paar minuten,” aldus Sean Barger, CEO van Equilibrium. “NetConnect’s Team Portal hostingplatform stelt iedereen in staat om in een paar muisklikken een creatief totaalproject in SharePoint 2010 te leveren.”

“Equilibrium’s mogelijkheden op het gebied van media asset management en visualisatie zijn de beste die er bestaan en voegen veel waarde toe aan ons gehele productaanbod,” aldus Pål Storehaug, CEO NetConnect. “MediaRich ECM voor SharePoint Online brengt mogelijkheden op het gebied van content-ondersteuning en visual search voor Team Portal en de SharePoint toepassingen in onze App Store, die oplossingen levert op het gebied van CRM, projectmanagement, sociale media en intranet.” Bedrijven die de goedkeuringen van samenwerking en werkstroom willen versnellen of het zoeken, bekijken en opstellen van content willen versnellen, hebben nu een geweldige ervaring in elke SharePoint workspace en vanaf elk smart-apparaat met MediaRich ECM for SharePoint. Dit stelt teams in staat om goedkeuringswerkstromen snel in recordtijd te beoordelen en zonder dat daarbij software van derden nodig is. Export- en batchverwerkingsfunctionaliteit zorgen voor self-service eigenschappen om het opstellen van content voor elke taak nog verder te versnellen. Voor snelle b-to-b portals, diverse mediaprojecten vanaf meerdere locaties of het simpelweg decentraliseren van uw marketingmateriaal voor gemakkelijke distributie – MediaRich ECM for SharePoint On-Line levert een Instant-On hosted media samenwerkingsportaal – Probeer het 30 dagen gratis.

Over NetConnect

NetConnect werd in 2007 opgericht om mensen en organisaties te voorzien van de beste tools voor samenwerking, communicatie en samenwerking. NetConnect creëert een wereldwijde markt voor SharePoint toepassingen door middel van een flexibel partnermodel. Team Portal biedt een raamwerk waarin SharePoint toepassingstemplates en internetonderdelen kunnen worden gepubliceerd, waardoor de time-to-market wordt versneld en het bereik via een wereldwijd netwerk van partners wordt uitgebreid.

Over Equilibrium

Equilibrium geeft sinds 2003 MediaRich for SharePoint uit, dat is gebaseerd op de gepatenteerde, schaalbare MediaRich engine die automatische real-time personalisatie, productie en levering mogelijk maakt van muziek, beelden en video voor websites, portals, digital asset managementsystemen en hosted services. Tot de klanten van Equilibrium MediaRich behoren Sony, Disney, Warner Bros, Nikon Europe en Thomson Reuters.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Equilibrium
In Noord-Amerika:
Oceanna Anderson, +1 415-332-4343
pr(@)equilibrium.com
In Europa:
Peer Blumenschein, +41-61-361-0569

pblumenschein(@)Equilibrium.com