Openbare bibliotheek Amsterdam


Susan Smit in Theater de Meervaart

07 apr 2011 - 10:16

Susan Smit, foto Mark van der Zouw

Op dinsdag 12 april organiseerd de OBA, Bibliotheek Osdorp, een avond met Susan Smit in Theater de Meervaart. Smit wordt geïnterviewd door Tommie van Eck.
Na jarenlang als fotomodel te hebben gewerkt ging Susan Smit (foto Mark van der Zouw) op zoek naar meer spirituele diepgang. Tegenwoordig schrijft ze boeken en columns, o.a. voor het magazine Happinez, en presenteert ze televisie programma's. Ze raakte gefascineerd door hekserij en deed research naar de eeuwenoude kennis op dit gebied. Ze reisde door de Verenigde Staten om vooraanstaande heksen te ontmoeten en leerde werken met magie en kruiden. Voor haar boek De zweefmolen onderging Susan Smit allerlei therapieën.

Als romanschrijfster debuteerde Susan Smit in 2005 met Elena's vlucht, gesitueerd in de voor buitenstaanders ontoegankelijke wereld van de Roma-zigeuners.
Voor haar roman Vloed putte Susan Smit uit haar eigen familiegeschiedenis. Het boek speelt zich af in 1899, in de vissersplaats Noordwijk.

Toegang EUR 10,00 / met OBA-pas of Stadspas EUR 7,50 / met CJP of Boekerpas
EUR 5,00 (inclusief verwerkingskosten, garderobe en pauzedrankje) Kaartverkoop uitsluitend via De Meervaart, zie onderstaande link.