Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

PERCOSSA

"Heeft het té druk"

Percossa zit in een lastig parket. Ze hebben een luxeprobleem. Percossa heeft het té druk. Ze hebben net hun derde theaterseizoen van "Tien Jaar van de Straat" afgesloten. Ze zijn meteen keihard aan het trainen zijn voor een nieuw theaterspektakel waarmee ze vanaf november de theaters in gaan. Wederom onder de bezielende regie van Karel de Rooij (Mini & Maxi). Daarnaast spelen ze het komende seizoen een reprise van de kindertheatervoorstelling "Gebroeders Kist" . En daarbij komen nog de buitenlandse tournees. Een beetje veel voor maar vier mannen.

Broedplaats

Als oplossing voor dit nijpende tijdstekort gaan de mannen vier stand-in performers opleiding die uiteindelijk een deel van de kindervoorstellingen over gaan nemen. Percossa was al een theaterfenomeen, nu worden ze ook een broedplaats voor nieuw toptalent. Geïnteresseerden kunnen informatie vinden op www.percossa.nl .

De pers roemt Percossa om de afwisseling in hun voorstelling. Gigantische Japanse trommels worden gecombineerd met minuscule attributen; dampende samba-ritmes wisselen af met oorverdovende stilte; hilarische grappen staan oog in oog met ontroerende ballads.

Productie: Percossa

Website: www.percossa.nl