Ingezonden persbericht



- Persbericht -

B&B-boek pakt uit met mobiele barcodes

Gids 'Bed & Breakfast in Nederland' dikker dan ooit

BLADEL, 12 april 2011 - De nieuwe editie van de populaire uitgave 'Bed & Breakfast in Nederland' verschijnt op vrijdag 15 april. Met ruim 2.500 adressen is dit het grootste en dikste B&B-boek van Nederland. Niet alleen ziet deze editie met harde kaft er oogstrelend uit, de accommodatiegids is ook de eerste in Nederland die echt uitpakt met mobiele barcodes.

In het boek zijn bijna tweeduizend mobiele barcodes (QR-codes) afgedrukt. Door een barcode te scannen, krijgt u in een oogwenk meer foto's en actuele informatie over een B&B op het scherm van uw iPhone of andere smartphone. Een reservering aanvragen gaat in één moeite door. Kijk voor meer uitleg over mobiele barcodes op www.bedandbreakfast.nl/qr-code.

Dikste B&B-boek van Nederland
De vierde editie van het boek 'Bed & Breakfast in Nederland' bevat maar liefst 2.500 B&B-adressen en telt 1.248 pagina's in full colour. Daarmee is dit de dikste B&B-gids van Nederland. Het boek is luxe uitgevoerd met een harde kaft en valt op door een frisse look met veel sfeerfoto's. Kortom: een prachtige uitgave voor B&B-liefhebbers, die niet zal misstaan op de salontafel!

B&B-trend: meer privacy en comfort
Bed & breakfast was nooit zo succesvol als nu. Wekelijks komen er nieuwe B&B's in Nederland bij en het aantal overnachtingen groeit nog sneller. Bovendien worden bed & breakfasts steeds professioneler. Wie het boek 'Bed & Breakfast in Nederland' doorbladert, ziet het direct: veel adressen bieden alle luxe en comfort die een gast zich maar kan wensen.

'Er is ook privacy genoeg, want de meeste accommodaties hebben tegenwoordig een eigen ingang en privé-sanitair. Ze zijn een volwaardig alternatief voor een hotel. Het verschil zit in de persoonlijke service die je krijgt bij een B&B. Een hartelijke ontvangst, een met zorg bereid ontbijt, nét dat beetje extra toewijding. Gasten hechten daar steeds meer waarde aan', zegt Hanny Hoedemaker, uitgever en oprichter van Bed & Breakfast Nederland (BNN).

Boek 'Bed & Breakfast in Nederland' bestellen
Het boek 'Bed & Breakfast in Nederland' is vanaf vrijdag 15 april verkrijgbaar in de Nederlandse en Vlaamse boekhandel, bij de VVV's, via de internetboekhandels (waaronder Bol.com) en via www.bedandbreakfast.nl. De consumentenprijs bedraagt EUR 24,95.

Bed & Breakfast Nederland (BBN)
Bed & Breakfast Nederland (BBN) is de promotieorganisatie voor bed & breakfasts in Nederland. In 1999 startte BBN de website www.bedandbreakfast.nl om een compleet overzicht te bieden van B&B-accommodaties in Nederland. De website telt ruim 4.000 B&B-adressen met meer dan 24.000 foto's: het grootste online aanbod van B&B's in Nederland. BBN is een bedrijfsactiviteit van Bed & Breakfast Europe B.V.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht