Ingezonden persbericht


Persbericht:

Paaseieren verstoppen 2.0 met ei2011.nl

Iedereen in heel Nederland kan komende weken digitale paaseieren écht verstoppen en zoeken met ei2011.nl. Win jouw lengte in chocoladerepen van Tony's Chocolonely!

Eieren verstoppen
Download een ei-kleurplaat, hang hem achter je raam en meld hem aan via de site. Op deze simpele manier verstop je een ei dat door iedereen gezocht kan worden. De origineelste kleurplaat wint ook nog een mooie paasprijs van patisserie Tout. Doe mee vanaf vandaag!

Eieren zoeken
Rond Pasen, als de meeste eieren achter de ramen hangen, kan het zoeken beginnen. Dat kan ook dit jaar weer via de mobiele app Layar én via een plattegrond op de site www.ei2011.nl.

Layar app & Google maps
Het Nederlandse Layar is een app voor op je Android, Nokia of iPhone. Je gebruikt het in combinatie met de camera. Richt je camera op je omgeving en Layar legt er een 'laag' met extra informatie overheen. Zo zie je bijvoorbeeld welke huizen te koop zijn of welke cafés er in de buurt zijn. En met de 'ei 2011'-Layar kan je alle verstopte 'eieren' vinden.

Win jouw lengte in chocoladerepen
Als je een ei gevonden hebt, maak dan een foto van het ei en plaats hem op Twitter of Facebook. Elk ei heeft een eigen nummer. Vind zoveel mogelijk eieren! Als je de meeste eieren hebt gevonden en op Twitter gezet hebt, win je je eigen lengte in slaafvrije chocoladerepen van Tony's Chocolonely. Het origineelste ei wint een prijs van Patisserie Tout. Prijswinnaars worden twee dagen na Pasen (op 27 april) bekend gemaakt. Meer informatie over eieren verstoppen en zoeken is terug te vinden op www.ei2011.nl


---