Gemeente Roermond

Roermond sluit contract met CWS

Gemeente Roermond heeft een driejarig contract afgesloten met CWS Nederland B.V. voor alle toebehoren van toiletartikelen. Onderdeel daarvan is ook het black labelpapier dat Van Houtum Roermond produceert en via CWS aan de gemeente levert.

De wethouders G. IJff en J. van Rey zijn zeer te spreken over deze overeenkomst: ,,Een goede zaak uit het oogpunt van duurzaamheid en de betrokkenheid van het Roermondse bedrijf Van Houtum.

Van Houtum is de eerste en enige fabrikant ter wereld die Cradle to Cradle gecertificeerd hygiënepapier produceert: Satino Black, 100% gerecycled papier. Het zachte papier draagt het FSC-recycled keurmerk en het Europees Ecolabel.

Bij de keuze voor CWS Nederland B.V., met de hoofdvestiging in Den Bosch, hebben uniformiteit, duurzaamheid en innovatie een rol bespeeld, naast het kwaliteitsaspect.

Het gaat om alle toebehoren voor de toiletruimten in groot deel gemeentelijke gebouwen: stadhuis, servicepunt Swalmen, Productiehuis, gemeentewerf (incl. fietsenstallingen), brandweer (incl. nevenlocaties), Cuypershuis, zwembad, sporthallen en sportparken.

Voorheen had de gemeente te maken met meerdere leveranciers op verschillende locaties en dan ook nog met wisselende contractperioden. Vanaf 1 januari jongstleden is daar verandering in gekomen doordat de gemeente met CWS in zee is gegaan.

De contractuele afspraken zijn nu formeel vastgelegd door ondertekening van een raamovereenkomst. Namens de gemeente Roermond ondertekende burgemeester H. van Beers het contract en namens CWS verkoopleider Regio Zuid S. Bastiaens, in aanwezigheid van N. op den Buijsch (Van Houtum).

De ondertekening van het contract door S. Bastiaens (CWS) en burgemeester H. van Beers, onder toeziend oog van N. op den Buijsch (Van Houtum).