Ingezonden persbericht


Persbericht

Ernst & Young Hofstadlezing 2011 met spreker Feike Sijbesma van Koninklijke DSM N.V.

Rotterdam, 7 maart 2011- Ernst & Young organiseert op 13 april 2011 voor de twaalfde keer de Ernst & Young Hofstadlezing, waarbij bekende sprekers actuele ontwikkelingen kritisch tegen het licht te houden. Dit jaar verzorgt CEO en Bestuursvoorzitter van DSM Feike Sijbesma de actuele lezing. Aansluitend zullen Alexander Pechtold, Agnes Jongerius en Anne-Marie Rakhorst in discussie gaan met de aanwezigen.

Sinds 2000 organiseert Ernst & Young de Hofstadlezing in de Grote Kerk in Den Haag. Vooraanstaande politici en topbestuurders, zoals Jan Peter Balkenende in 2010 en Hans Wijers in 2009, gaven hun visie op economische en maatschappelijke thema's.

Platform
De Ernst & Young Hofstadlezing biedt een platform met ongekende netwerkmogelijkheden. De lezing biedt de aanwezigen uit de publieke en private sector een platform om met elkaar de discussie aan te gaan over belangrijke thema's. De Ernst & Young Hofstadlezing levert een bijdrage aan de discussie over het Nederlandse ambitieniveau op maatschappelijk en economisch terrein. Het stimuleren van deze discussie vindt Ernst & Young één van de verantwoordelijkheden. Pieter Jongstra, bestuursvoorzitter van Ernst & Young: "De Ernst & Young Hofstadlezing is in meer dan tien jaar uitgegroeid tot een begrip. Afgelopen jaar woonden meer dan 600 mensen de lezing bij. Het aantal bezoekers vertoont al jaren een stijgende lijn. Sprekers en gasten behoren tot de top van het bedrijfsleven en de nationale en internationale politiek."

Einde bericht