Gemeente Zwijndrecht

Komt u naar het Vrijwilligersfeest?

Vrijwilligers zijn van essentieel belang voor de leefbaarheid van onze gemeente. Er gebeurt in Zwijndrecht ontzettend veel dankzij mensen zoals u, die zich inzetten voor hun medemens, activiteiten organiseren of helpen bij een vereniging. De gemeente vindt deze inzet heel bijzonder en is dan ook ontzettend trots op u en alle vrijwilligers in Zwijndrecht.

Komt u naar het Vrijwilligersfeest 13 april?

Om alle vrijwilligers hartelijk te danken voor hun belangrijke bijdrage binnen onze samenleving nodigt de gemeente u van harte uit voor het Vrijwilligersfeest. Het feest wordt georganiseerd op woensdag 13 april, van 19.30 tot 22.00 uur in Festino, Norderstedtplein 10, Zwijndrecht. Alle vrijwilligers uit Zwijndrecht vanaf 16 jaar zijn welkom. En omdat er in Zwijndrecht ook veel jongeren actief zijn als vrijwilliger is er tijdens het feest een apart programma voor hen in een tweede zaal.

Aanmelden voor 1 april

U kunt zich tot vrijdag 1 april aanmelden. Elke vrijwilliger mag één introducé meenemen. Aanmelden kan digitaal door een e-mail te sturen naar vrijwilligers@zwijndrecht.nl. U kunt zich ook telefonisch aanmelden via telefoonnummer (078) 770 3728. Als u zich schriftelijk wilt aanmelden kunt u een briefkaart met de gegevens hieronder sturen naar:

Gemeente Zwijndrecht

Afdeling Beheer/Team SCO

T.a.v. T. Kaufman

Antwoordnummer 60

3331 VB Zwijndrecht

Gegevens melden bij aanvraag entreekaarten

Wij verzoeken u vriendelijk onderstaande gegevens aan ons door te geven bij uw digitale, telefonische of schriftelijke aanmelding voor het Vrijwilligersfeest.


- Naam


- Adres


- Postcode / Woonplaats


- Geboortedatum


- Aantal entreekaarten: 1 of 2 (omcirkel het juiste antwoord)


- Vrijwilligersfunctie


- Bij welke vereniging / stichting?

Meer informatie?

Zodra er meer informatie bekend is over het programma van de avond (voor beide zalen) plaatsen we dat hier. Heeft u vragen over het feest of over uw aanmelding? Stuur dan een e-mail naar vrijwilligers@zwijndrecht.nl of neem contact op met Thea Kaufman of Lia Jilliba, gemeente Zwijndrecht, via telefoonnummer (078) 770 3728.