Vereniging FME-CWM


Datum: 13 april 2011
Locatie: Brabanthallen, Den Bosch

Hightech Topevent: denk mee over toekomst sector

Het Nederlandse innovatiebeleid verandert. Denk mee over de toekomst van de hightechsector op het Hightech Topevent 2011. Het Ministerie van EL&I ontwikkelt nieuw innovatiebeleid. Het Hightech Topteam zal de minister adviseren over de ambities, speerpunten en een plan van aanpak. Op 13 april praten we over de toekomst van een topsector. Om met elkaar het Hightech Topteam te voeden met onze gezamenlijke inbreng. Uw komst is dan ook dringend gewenst. Want hightech is de motor van de Nederlandse economie.

Het Hightech Topevent is een initiatief van Point-One, M2i, HTAS, Holst Centre, ESI, Lucht- en Ruimtevaart Nederland en Agentschap NL.

Programma


* Expositie. Met bereikte hightech resultaten. Over maatschappelijke thema's met impact: gezondheid, veiligheid, duurzaamheid, mobiliteit en energie.

* Plenaire sessies. Keynotes van onder meer Renée Bergkamp (ministerie van EL&I), Hans Duisters (Sioux) en Simon Bambach (VDL ETG).

* Workshops. Denk mee over de invulling van het nieuwe innovatiebeleid.

* Paneldiscussie. Met leden van het Hightech Topteam en vertegenwoordigers van de hightechsector, o.l.v. Roderik van Grieken (Nederlands Debat Instituut).

Tijd en locatie

09.30 uur tot 18 uur. 1931 Congrescentrum, Brabanthallen, Den Bosch.

Aanmelden en meer informatie

http://www.point-one.nl/Kalender/Events/Hightech_Topevent