Veilig Verkeer Nederland

'Een heer in het verkeer is meestal een vrouw!'

woensdag, 23 maart 2011

John Williams John Williams presenteert het schriftelijk Verkeersexamen op de Lentebeurs. Van 13 t/m 20 april vindt in het MECC in Maastricht de Lentebeurs plaats. Het VVN-promoteam bemant een prachtige stand op de beursvloer. Met de stelling `Een heer in het verkeer is meestal een vrouw!' prikkelen we de bezoekers om hierover te discussiëren. Ook kunnen bezoekers meespelen in de Verkeersquiz en geven we informatie over diverse verkeersveiligheidthema's.

Op 14 april doen de leerlingen van groep 7 en/of 8 van alle basisscholen het schriftelijk Verkeersexamen. In Limburg wordt hieraan extra aandacht besteed op de Lentebeurs. De moeders en vaders van de leerlingen dagen we uit om aan het examen mee te doen. Wij zijn erg benieuwd wie het beter doen, de leerlingen of hun ouders?

Wilt u meedoen (met uw zoon of dochter tussen 10 en 16 jaar) aan het schriftelijk Verkeersexamen op de Lentebeurs, dan kunt u zich aanmelden tot 13 april 2011 via ons regionaal steunpunt in Limburg, telefoon 043
- 347 76 67 of via e-mail d.van.bogaert@vvn.nl. Beursbezoekers kunnen zich op de dag zelf nog aanmelden bij de stand van VVN, voor zover er nog plaatsen beschikbaar zijn. Het Verkeersexamen vindt plaats op 14 april en begint om 13.00 uur in het MECC, Forum 100 in Maastricht.

Deelname van VVN aan de Lentebeurs is mede mogelijk dankzij Gemeente Maastricht, MECC Maastricht en Verkeersveiligheidsproject Heuvelland en Autocentrum Biermans.