Rianne Verwoert schrijft kinderboek

Persbericht van Bruna BV

Op 13 april 2011 verschijnt bij uitgeverij Callenbach Dansen voor Lara door Rianne Verwoert. Een deel van de opbrengst van dit boek gaat naar Kika - Stichting Kinderen Kankervrij.

Boekpresentatie
De presentatie van het boek vindt plaats op 13 april 2011, vanaf 14.00 uur in de Bruna te Wijchen. Het eerste exemplaar wordt aangeboden aan Inge de Bruijn, de ambassadrice van Kika. Tevens reikt Rianne Verwoert een cheque uit voor Kika. Na afloop is gelegenheid om het boek te laten signeren.

Dansen voor Lara
Emma en Lara zijn hartsvriendinnen. Samen dansen is hun lust en hun leven. Als de balletschool twintig jaar bestaat moet dat gevierd worden.
Er komt zelfs een voorstelling in de schouwburg! Maar dan wordt Lara ernstig ziek. Ze heeft een hersentumor. De hele klas komt in actie om iets voor haar te doen. Op de dansschool wordt Emma gepest. Gelukkig komt er uit onverwachte hoek steun voor haar. De vraag is, van wie? En hoe loopt het af met Lara?
'Een ontroerend verhaal over een heel dapper meisje.' Inge de Bruijn - ambassadrice KiKa
'Een gedurfd en spannend verhaal. Voorlezen in alle schoolklassen!' Bas Muijs
Rianne Verwoert
Met Dansen voor Lara maakt Rianne Verwoert (24) uit Wijchen haar debuut als kinderboekenschrijfster. In 2008 debuteerde Rianne al met haar chicklit Liever niet verliefd. Inmiddels heeft zij 5 chicklits op haar naam staan.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

Links:
http://www.rianneverwoert.nl
Bijlage:
* poster a3 boekpresentatie rianne verwoertpdf




Razende Robot Reporter