Universiteit Twente

UT50: TG Netwerkdag

13 april 2011

Op 13 april 2011 vindt de eerste Technische Geneeskunde Netwerkdag plaats. Op deze dag geven we u graag de unieke kans om voor het eerst kennis te maken met het vernieuwde en zeer geavanceerde Experimental Centre for Technical Medicine (ECTM) en de belangrijkste Biomedisch Technologische onderzoekers van het MIRA instituut.

Meldt u direct aan via
http://www.hoytemastichting.nl/cursusaanbod/VTG1101.doc/

De TG-Netwerk dag is primair gericht op het medische netwerk van de afdeling Technische Geneeskunde (TG) van de Universiteit Twente. Alle stagebegeleiders van ziekenhuizen en Universitair Medische Centra voor TG en onderzoekers met wie we samenwerken nodigen we nadrukkelijk uit.

Een interactief programma biedt u ruime gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden van het ECTM, zoals een Human Patient Simulator, state of the art onderzoek met behulp van robot-technologie, een gloednieuwe OK voor levensechte oefeningen.

Bij het onderdeel "Meet the T'experts" zullen de belangrijkste biomedisch technologische onderzoekers van de Universiteit Twente zich via pitches presenteren. Zo maakt u in korte tijd intensief kennis met de onderzoekers van de Universiteit Twente die immers van toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw dagelijkse praktijk. Tijdens deze dag is er natuurlijk ook veel gelegenheid om samen met hen en collega's van gedachten te wisselen over interessante toekomstige stageopdrachten en onderzoekslijnen.

Het volledige programma is te vinden op
http://www.utwente.nl/tnw/ectm/news/Programma.docx/

Meldt u zich svp voor 1 april aan? Deelname aan deze dag is kosteloos.