Gemeente Tytsjerksteradiel


voorlichtingsavond bestemmingsplan recreatieterreinen

Tytsjerksteradiel organiseert voorlichtingsavond bestemmingsplan recreatieterreinen

Op woensdag 13 april 2011 houdt de gemeente Tytsjerksteradiel een inspraak- en voorlichtingsavond over het voorontwerp van het bestemmingsplan recreatieterreinen.

In het plan zijn de volgende terreinen opgenomen: Camping "It Wiid", Bungalowpark "Buitenplaats It Wiid", Camping "Simmerwille", Dagrecreatieterrein "Bergumer meer" en Camping "Klein Zwitserland", Recreatieterrein-Jachthaven "Zwartkruis", Camping-pension "De Hege Stjelp", Camping Familieboerderij "Onder de Linde", Watersport bedrijf "De Lits", Natuurkampeerterrein GrinspĂ´le en Camping Bartlehiem.

Mondelinge inspraak
Tijdens deze avond wordt allereerst de inhoud van het plan door een medewerker van de gemeente toegelicht. Ook wordt de procedure om te komen tot vaststelling van het plan uitgelegd. Daarna is het de bedoeling dat tijdens een informatiemarkt de recreatieondernemers die uitbreidingsplannen hebben, hun plannen aan de aanwezigen laten zien en toelichten. Uiteraard is er ruimschoots gelegenheid tot het stellen van vragen.
Tijdens het tweede gedeelte van de avond kunt u een mondelinge inspraakreactie op het plan geven. Van dit gedeelte wordt een verslag gemaakt. De gemeente beoordeelt uw reactie in de vervolgprocedure van het bestemmingsplan.

Uitnodiging
U bent van harte uitgenodigd om bij de bijeenkomst aanwezig zijn. Deze vindt plaats op woensdag 13 april 2011, om 20.00 uur in de publiekshal van het gemeentehuis te Burgum. De avond duurt tot ongeveer 21.30 uur. Inloop is vanaf 19.45 uur.

Het plan ligt tot en met 4 mei 2011 ter inzage.