Provincie Noord-Holland

Nederland helpt Japan

11 april 2011 -

Kom op 13 april met al je vrienden naar de ArenA voor 'Nederland helpt Japan'!

Met een benefietwedstrijd tussen Ajax en het Japanse Shimizu S-pulse en optredens van onder meer Jan Smit, Nick en Simon, De Toppers, Xander de Buisonjé, Glennis Grace en het Nationale Ballet.

Op woensdag 13 april vindt in de Amsterdam ArenA de nationale actiedag Nederland Helpt Japan plaats. Die avond zal voetbalclub Ajax een benefietwedstrijd spelen tegen de Japanse eredivisieclub Shimizu S-pulse en treden er diverse artiesten op. Koop een kaartje (slechts 5 euro!) en wees erbij...

De definitieve lijst met sterren die zich muzikaal inzetten voor Japan wordt in de komende dagen bekend gemaakt. Houd Amsterdam.nl daarom in de gaten!
Het doel van de actiedag is om steun te betuigen aan de mensen in Japan en om geld in te zamelen voor de hulpverlening door het Rode Kruis in het rampgebied. Het Rode Kruis heeft hiervoor rekening 6868 geopend.

Bestel kaarten!
Kaarten voor de benefietavond kosten 5 euro (of 35 euro voor de hoofdtribune) en kunnen besteld worden via
www.nederlandhelptjapan.nl of bij www.ticketpoint.nl. De opbrengsten van de kaartverkoop dragen bij aan de hulpverlening in Japan. De actiedag wordt live op tv en radio uitgezonden. Wees erbij! Op www.nederlandhelptjapan.nl vindt u de komende tijd actuele informatie over de actiedag en de optredens van de artiesten. Op het telefoonnummer 070- 44 55 678 kunt u terecht met vragen en het aanmelden van initiatieven. Lees hier de meest gestelde vragen en antwoorden.

Te verwachten programma:
17.00: Stadion open
19.00: Start show, optredens van oa de Toppers, Xander de Buisonjé, Glennis Grace en het Nationale Ballet
20.30: Wedstrijd Ajax - Shimizu S-Pulse
22.00 - 22.30: afronding van het evenement

---