Politie Gelderland-Midden

Arnhemmer op straat beroofd door nepagenten

Publicatiedatum: 13-4-2011 10:13:30

ARNHEM - Een 25-jarige Arnhemmer is in de vroege ochtenduren van dinsdag 12 april op de A325 in zijn woonplaats het slachtoffer geworden van een straatroof. De man was naar eigen zeggen belaagd door nepagenten en raakte daarbij gewond.

Volgens het slachtoffer was hij rond vier uur in de ochtend gestopt op parkeerplaats `Hogewei' aan de A325, op het traject Nijmegen richting Arnhem. Terwijl hij nog in de auto zat werd hij benaderd door twee mannen die vertelden van de politie te zijn. Beiden droegen geen politie-uniform. Vervolgens zou het slachtoffer plotseling door het tweetal zijn geslagen. Het slachtoffer zag echter kans te vluchten waarna zijn belagers er met een auto vandoor gingen met ondermeer zijn portemonnee.

Tweedeurs auto
Volgens het slachtoffer ging het om twee blanke mannen. De een was ongeveer 1.90 m lang en had een stevig postuur, hij was ongeveer 27 jaar en had blond achterovergekamd haar met gel erin. De ander was kleiner en jonger dan de eerste, ongeveer 1.70 m lang en naar schatting 23 jaar oud. Hij had lichtblond haar en droeg een grijs shirt. Beiden zouden in een klein model tweedeurs auto zijn gestapt en weggereden richting Arnhem. De politie onderzoekt de zaak en roept eventuele getuigen op te reageren. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem reageren kan ook op telefoonnummer 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).
(2011043301-pk)