Nextivia verkrijgt officiële status Microsoft Cloud Accelerate Partner

Persbericht van Nextivia

Nextivia Infrastructure Solutions BV heeft afgelopen week de status Microsoft Cloud Accelerate Partner verkregen. Deze status is een erkenning voor de expertise van Nextivia en is slechts voor enkele partners in Nederland weggelegd. Nextivia, dat is gevestigd in Voorburg, heeft dit predicaat verkregen voor het succesvol implementeren van de Cloud-diensten van Microsoft zoals de Business Productivity Online Suite (BPOS) bij vele bedrijven. BPOS wordt later dit jaar opgevolgd door Office 365. Uitgebreide informatie over de diensten van Nextivia en bovengenoemde status is terug te vinden op www.nextivia.nl.

Wat is de Microsoft Cloud Accelerate Partner-status? Met behulp van de status Microsoft Cloud Accelerate Partner is het voor klanten mogelijk om inzichtelijk te krijgen welke partners van Microsoft de juiste kennis en ervaring hebben om de Cloud-diensten van Microsoft te implementeren. Deze erkenning heeft als voordeel dat Nextivia altijd beschikt over actuele kennis rondom de ontwikkelingen van de Cloud-diensten van Microsoft. Hiernaast wordt Nextivia, indien nodig, altijd door Microsoft ondersteund en geadviseerd.

Wat is "Cloud Computing" of "de Cloud"?
"Cloud Computing" of "de Cloud" is het via internet door de leverancier beschikbaar stellen van producten als dienst. De leverancier onderhoudt en beheert haar product zelf en neemt dit dus van de klant over. Voor de afnemer van de dienst heeft dit als voordeel dat de verantwoordelijkheid voor deze dienst in handen is van een ervaren leverancier. Tevens hoeven er geen hoge investeringen meer gedaan te worden in hard- en software. Er wordt een vast bedrag per gebruiker per maand betaald. Dit maakt de dienst schaalbaar en de kosten voorspelbaar.

Directeur van Nextivia Remy Plagmeijer laat weten dat hij heel erg blij is met de erkenning door Microsoft: "Natuurlijk zijn wij trots op de verkregen Microsoft Cloud Accelerate Partner-status. Deze erkenning geeft aan dat ook Microsoft vertrouwen heeft in de wijze waarop wij onze klanten begeleiden bij de implementatie van Cloud-diensten. Het is een fantastisch compliment, deze status stelt ons in staat om onze klanten nog beter te bedienen."

Jaap Hummel, Partner Segment Manager Online Services van Microsoft: "Nextivia heeft aangetoond aan onze hoge kwaliteitseisen te voldoen en wij feliciteren hen dan ook van harte met het behalen van deze status. De komende maanden zullen wij samen een verdere impuls geven aan onze Cloud-diensten met de lancering van Office 365 in Nederland."

Nextivia, dat in 2004 is opgericht, ontwerpt en implementeert eenvoudige, veilige en stabiele ICT-infrastructuren in complexe omgevingen en helpt bedrijven hierin de juiste afwegingen en keuzes te maken. De focus is hierbij vooral gericht op de technologie van Microsoft.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*
*

Links:
http://www.nextivia.nl



Razende Robot Reporter