Stroomlijning van het werving- en selectieproces voor overheden

Persbericht van BU Public

== Persbericht ==

Stroomlijning van het werving- en selectieproces voor overheden

Verbetering voor sollicitanten, vacaturehouders en medewerkers P&O

Amsterdam, 13 april 2011

Na gemeente Amsterdam kiest ook Utrecht voor het werving- en selectieplatform E-recruiter van Jobsrepublic. Vanwege haar specialisme op het gebied van werving, selectie en arbeidsmobiliteit binnen de decentrale overheid is Jobsrepublic in staat om een toepassing te bieden die volledig aansluit bij de cultuur, structuren en processen van een grote overheidsorganisatie.

Jobsrepublic E-recruiter is een complete oplossing voor het ondersteunen van het werving- en selectieproces. Het systeem stroomlijnt uiteenlopende HR-processen, verbetert de kwaliteit van de dienstverlening richting alle betrokkenen en maakt een efficiëntieslag om processen sneller te laten
verlopen met minder tussenliggende schakels.

Het volledige webbased vacaturemanagement- en sollicitantvolgsysteem stelt alle betrokken HR-medewerkers binnen het proces in staat om op het juiste moment toegang te krijgen tot de benodigde informatie. En dit alles met een duidelijke signalering van de taken die van de betreffende personen worden verlangd.

Het gebruik van E-recruiter vergroot tevens de zichtbaarheid van beschikbaar werk binnen een organisatie onder een bredere groep eigen medewerkers. Dit werk kan op deze manier door eigen personeel worden verricht in plaats van door externen, wat zorgt voor een flinke besparing op de arbeidskosten.

Over Jobsrepublic
Jobsrepublic is onderdeel van Sdu information Solutions en levert onder andere aan overheidsorganisaties 10 regionale carrière -en mobiliteitsplatformen. De onderneming is gespecialiseerd in de ontwikkeling van internet toepassingen voor de ondersteuning van werving, selectie en arbeidsmobiliteit binnen de decentrale overheid.

Meer informatie over Jobsrepublic kunt u vinden op www.jobsrepublic.nl. Meer informatie over Sdu Uitgevers kunt u vinden op www.sdu.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http://www.jobsrepublic.nl
Bijlage:
* persbericht_stroomlijning 13-04-2011pdf


Noot voor redacties


BU Public

Noot voor de red actie,

Razende Robot Reporter