Gemeente Coevorden

Drentse Bedrijven Contactdagen succesvol


De gemeente Coevorden presenteert zich op 12 en 13 april op de Bedrijvencontactdagen Drenthe in de TT-hal in Assen. De eerste dag was direct succesvol. Jos Wijland werd uitgeroepen tot Drentse Ondernemer van het Jaar, Parkmanagement Coevorden (PMC) ontving opnieuw het keurmerk Veilig Ondernemen van MKB-Nederland en de Industriële Vereniging Coevorden (IVC) organiseerde een geslaagd 'social hour'.

Drentse Ondernemer van het Jaar

Tijdens de opening van de Bedrijvencontactdagen Drenthe werd horecaondernemer Jos Wijland uitgeroepen tot Drentse Ondernemer van het Jaar. De eigenaar van Kasteel Coevorden - hotel de Vlijt en châteauxhotel de Havixhorst maakte veel indruk op de jury.

Keurmerk Veilig Ondernemen

Uit handen van Ron van Gent van MKB Nederland ontvingen Parkmanagement Coevorden (PMC), gemeente, politie en brandweer Coevorden voor de tweede keer het keurmerk Veilig Ondernemen. Een veilig en schoon bedrijvig Coevorden is een belangrijk aandachtspunt voor PMC. Om dat te bereiken werken gemeente, politie, brandweer, ondernemers, Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Drenthe en PMC samen om tot het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen te komen.

PMC ontving het keurmerk twee jaar gelden voor het eerst, nu was het tijd voor een hercertificering. Hiervoor is een enqûete gehouden onder de ondernemers die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen in Coevorden. Dat heeft geleid tot een aanscherping van het Plan van Aanpak en de veiligheidsanalyse, waarmee PMC de hercertificering glansrijk heeft doorstaan.

Social hour IVC

Elke maand organiseert de Industriële Vereniging Coevorden een 'social hour' voor haar leden. Deze maand vond dit plaats in de beursstand van Coevorden. Een geschikte plek om contact te maken met ondernemers in Coevorden en Drenthe. De catering werd verzorgd door Kasteel Coevorden - hotel de Vlijt.